België

Meest vertaalde talen

Op onze Talenpagina vindt u een overzicht van de talen waarin wij vertalen. Het Engels, Italiaans, Spaans, Duits en Pools zijn de meest courante talen.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij andere doeltalen niet kunnen vertalen. Ons acquisitieteam staat altijd paraat om zo snel mogelijk de juiste vertaler voor het juiste project te zoeken, indien wij een bepaalde bron- en doeltaal niet in onze databank hebben.

Wat onze klanten zeggen over onze vertalingen

Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende sectoren is het vanzelfsprekend dat wij onze klanten voor ons laten spreken. Hieronder vindt u een aantal getuigenissen van onze klanten.

Professionele vertalingen

José ter Mors-van Ostaden

Director Internal Communications
Trivium Packaging

Als internationale onderneming werken we al vele jaren samen met Snelvertaler. Wij zijn zeer tevreden over de snelle doorlooptijd van onze projecten naar de 20 talen die wij binnen ons bedrijf voeren.

Professionele vertalingen


Vragen over het aanvragen van een vertaling?

Voor de meest gestelde vragen verwijzen we u graag naar onze pagina met veelgestelde vragen (FAQ). Mocht de vraag of het antwoord daar niet te vinden zijn, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan via ons contactformulier. Wilt u liever direct contact opnemen met onze taaldeskundigen? Dat kan ook: onder ons contactformulier vindt u onze telefoonnummers. Onze account- of projectmanagers staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

ISO 9001 en ISO 17100-gecertificeerd

Omdat wij ons houden aan de standaarden zoals deze door ISO 9001 en ISO 17100 worden gedefinieerd, bent u verzekerd van professionele begeleiding bij het traject, maar natuurlijk ook van de meest kwalitatieve vertaling. Wij streven er altijd naar u naar volledige tevredenheid te helpen met uw tekst, document of project. Het maakt niet uit hoe groot uw opdracht is: of u nu 600 of 6 miljoen woorden vertaald wil hebben, onze vertalers kunnen het allemaal aan. Houd er wel rekening mee dat een groter project natuurlijk ook een langere doorlooptijd heeft.

Spoedvertalingen

Uw website wordt gelanceerd, maar u komt er plots achter dat uw Algemene Voorwaarden nog niet naar het Duits zijn vertaald, terwijl de rest van uw website wel al klaar is. Uw deadline kan niet meer worden verschoven, want de lancering werd al aangekondigd. Wat nu? Het antwoord is heel simpel: neem contact met ons op. U kunt uw project gewoon invoeren in onze offertemodule en aangeven wanneer het klaar moet zijn. Is de deadline binnen een aantal dagen? Dan raden we u aan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina. Geef tijdens uw gesprek duidelijk aan dat het gaat om een spoedvertaling en onze medewerkers zullen u een reële inschatting geven van de doorlooptijd en de bijbehorende kosten. Vanzelfsprekend is een offerte – spoed of geen spoed – altijd gratis.

Geheimhouding en privacy

In sommige sectoren is geheimhouding en privacy een must. Snelvertaler stelt de hoogst mogelijke eisen op gebied van gegevensbeveiliging en geheimhouding. U kunt er dus van uitgaan dat uw privacygevoelige documenten met de uiterste zorg en geheimhouding zullen worden behandeld.