België

De Poolse taal

Het Pools wordt wereldwijd door meer dan 50 miljoen mensen gesproken. Natuurlijk zijn de meeste sprekers in Polen te vinden, maar er zijn ook veel gemeenschappen in bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Wit-Rusland, waar het Pools door een groot deel van de bevolking als moedertaal wordt gesproken

Thuis in veel vakgebieden

Onze vertalers zijn niet alleen vaardig in het vertalen, maar zijn ook gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Of u nu uw algemene voorwaarden voor uw website wilt laten vertalen, een producthandleiding of bijvoorbeeld de teksten die worden afgedrukt op uw productverpakkingen: voor elk vakgebied heeft Snelvertaler een vertaler ter beschikking. Zo weet u zeker dat uw tekst in de juiste handen is en correct wordt vertaald. Kortom: is uw vertaling van technische, juridische of medische aard? Snelvertaler helpt u graag verder.

Wat kost een vertaling bij Snelvertaler?

Helaas kunnen wij u geen standaardprijs aanbieden voor een vertaling van uw project. Daarvoor is de prijs van te veel verschillende factoren afhankelijk. Wij willen u daarom vragen om uw document via ons offertesysteem te laten evalueren. Dit doet u door naar onze offertemodule te gaan, uw gegevens in te vullen en uw document te uploaden. Daarna krijgt u direct te zien wat uw vertaling zal kosten.

Hoe wordt uw project behandeld?

Zodra u via onze website de offerte heeft goedgekeurd, ontvangen onze projectmanagers uw documenten. Zij controleren aan de hand van de door u aangeleverde documenten of alle benodigde informatie aanwezig is. Is dit het geval, dan gaan ze op zoek naar een vertaler Pools die bij uw project past. Hier wordt dus niet alleen gekeken naar de tekst, maar ook naar het vakgebied en de doelgroep die u met uw documenten probeert te bereiken. Voor sommige projecten is niet alleen een Poolse vertaler nodig, maar ook bijvoorbeeld een Italiaanse vertaler. Omdat wij ook een Italiaans vertaalbureau zijn, zullen onze projectmanagers in dit geval een Italiaanse vertaler inschakelen voor dit deel van uw project. Zo wordt elk gedeelte van uw project toegewezen aan de juiste vertaler, ongeacht de talencombinaties.

Welke documenten kunt u laten vertalen?

Door onze jarenlange ervaring kunt u bijna alle documenten aanbieden en zijn wij in staat deze te vertalen. Het maakt dus niet uit of u een vertaling wenst van een Word-document, een computer-interface of uw gehele website. Onze systemen en projectmanagers helpen u snel en efficiënt. Zo kunt u in veel gevallen al binnen enkele uren uw vertaling terugkrijgen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte van uw project.

Privacygerelateerde zaken en gevoelige informatie laten vertalen?

Privacygerelateerde en gevoelige informatie is in alle vakgebieden een dagelijkse realiteit. Snelvertaler waarborgt vanzelfsprekend het geheime karakter van de gevoelige documenten. Al onze vertalers zijn gebonden aan afspraken die dit voor u, maar ook voor ons waarborgen. Het maakt dus niet uit of uw vertaling naar het Deens, Turks, Zweeds, Chinees of welke taal dan ook geredigeerd wordt: wij zorgen dat de geheimhouding wordt gerespecteerd.

Veelvoorkomende talencombinaties

Net zoals het Nederlands vaak naar het Duits en het Engels wordt vertaald, zijn er ook veelvoorkomende taalcombinaties waarin wij vertalingen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

Onze vertalers zijn dagelijks bezig met vertalingen in de volgende taalcombinaties:

 • Nederlands – Pools
 • Pools – Nederlands
 • Engels – Pools
 • Pools – Engels
 • Spaans – Pools
 • Pools – Spaans
 • Pools – Italiaans
 • Italiaans – Pools
 • Pools – Frans
 • Frans – Pools
 • Pools – Russisch
 • Russisch – Pools