België

ISO-gecertificeerd Spaans vertaalbureau

Het Spaans is een wereldtaal die door miljoenen mensen over de hele wereld gesproken wordt.
Snelvertaler beschikt over de ISO 9001-certificatie en werkt conform ISO 17100. Omdat wij ons houden aan deze ISO-standaarden is uw vertaling Spaans bij onze vertalers en projectmanagers in goede handen. Wij leveren werk van extreem hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Over het Spaans

Het Spaans (soms ook wel het Castiliaans genoemd) is de moedertaal van meer dan 406 miljoen mensen wereldwijd. Daarmee is deze taal na het Mandarijn (Chinees) de meest gesproken taal ter wereld, zeker als u zich bedenkt dat er nog eens 180 miljoen mensen het Spaans als tweede taal spreken.

Het is een taal die u veel zult tegenkomen als u internationaal zakendoet. Omdat onze vertalers thuis zijn in verschillende vakgebieden en ook de verschillende Spaanse dialecten, komt uw boodschap goed aan. Zo weet u dat uw eerste contact met uw doelgroep direct goed is. Daarmee maakt het niet uit of uw klanten zich in Spanje of een ander Spaanstalig land bevinden, of ze nu het Catalaans of de officiële Spaanse taal spreken: uw boodschap komt gegarandeerd aan.

Wat kost een vertaling bij Snelvertaler?

Helaas kunnen wij u geen standaardprijs aanbieden voor de vertaling van uw project. Daarvoor is de prijs van te veel verschillende factoren afhankelijk.

Welke documenten kunt u laten vertalen?

Door onze jarenlange ervaring kunt u bijna alle documenten laten vertalen door ons. Het maakt dus niet uit of u nu een vertaling wenst van een Word-document, een computer-interface of uw hele website. Onze systemen en projectmanagers helpen u snel en efficiënt. Zo kunt u in veel gevallen al binnen enkele uren uw vertaling terugkrijgen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte van uw project.

Hoe vinden we voor uw project de juiste vertaler?

Omdat Snelvertaler al meer dan 20 jaar in deze industrie werkt, hebben wij door onze ervaring een systeem opgebouwd dat in staat is snel de juiste vertaler Spaans voor uw project te boeken. Dit maakt ons vertaalproces extreem efficiënt en daarmee voor u uitermate betaalbaar. Een voorbeeld: u bent een grote speler in de technische sector en wilt voor de Spaanstalige tak van uw bedrijf de HR-welkomstgids laten vertalen van het Spaans naar het Nederlands. Onze projectmanagers zetten dan onze systemen in om u te koppelen aan een vertaler met expertise binnen zowel de technische sector als Human Resources. Zo weten wij zeker dat het redigeren van uw tekst bijdraagt aan het overdragen van de juiste boodschap in de juiste context. Wij hebben een uitgebreide databank met vertalers die thuis zijn in bijna alle denkbare markten en sectoren. Of u nu in de financiële, juridische of marketingsector zit of u een agrarisch bedrijf heeft dat graag zijn algemene voorwaarden wil laten vertalen naar het Spaans: wij staan voor u klaar. Ook in de medische sector hebben wij een groot aanbod aan experts die uw documenten foutloos naar het Spaans vertalen.

Beëdigde vertalingen?

Natuurlijk helpen wij u ook verder met beëdigde vertalingen. Bent u een particulier? Wij helpen u graag via onze zustersite: Vertaaldocument.nl. Onze experts helpen u daar graag met uw beëdigde vertaling. Bent u echter een zakelijke klant? Dan kunt u via onze offertemodule uw project aanbieden. U ziet dan meteen hoeveel uw vertaling zal kosten. Het kan natuurlijk zijn dat u specifieke vragen heeft over het gebruik van onze vertaaldiensten. In dat geval kunt u ons bereiken via ons contactformulier.

Spoedvertalingen?

Is uw vertaling erg dringend? Ook dan staat Snelvertaler voor u klaar. Wij raden u in deze gevallen wel aan om ons telefonisch te contacteren op het nummer 036-534 89 10. Onze projectmanagers kunnen dan direct voor u aan de slag. Ook voor spoedvertalingen bieden wij natuurlijk scherpe tarieven.

Meer informatie?

Wellicht heeft u nog niet alle antwoorden op uw vragen gevonden op deze pagina. Wij verwijzen u dan graag naar onze pagina met veelgestelde vragen (FAQ), waar wij u proberen een overzicht te geven van alle relevante informatie. Bent u benieuwd in welke vakgebieden wij gespecialiseerd zijn? Dan kunt u terecht op onze pagina vertaaldiensten.

Veelvoorkomende talencombinaties

Net zoals het Nederlands vaak naar het Duits en Engels wordt vertaald, zijn er ook andere veelvoorkomende taalcombinaties waarin wij vertalingen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

Onze vertalers zijn dagelijks bezig met vertalingen in de volgende taalcombinaties:

 • Nederlands – Spaans
 • Spaans – Nederlands
 • Engels – Spaans
 • Spaans – Engels
 • Portugees – Spaans
 • Spaans – Portugees
 • Spaans – Frans
 • Frans – Spaans
 • Spaans – Arabisch
 • Arabisch – Spaans
 • Spaans – Russisch
 • Russisch – Spaans

Natuurlijk hebben wij ook vertalers in ons netwerk die vanuit minder bekende talen van en naar het Spaans vertalen. Hoe groot of hoe klein het taalgebied dat u probeert te bereiken ook is: Snelvertaler kan u altijd van dienst zijn.