België

Directieteam

Snelvertaler is opgericht in 2001. Het bedrijfsmodel van de onderneming is gebaseerd op hoogwaardige technologie met een nadruk op goede klantenservice. In twintig jaar tijd heeft het bedrijf zijn naam gemaakt als internationaal hoog aangeschreven leverancier van vertaaldiensten.

Erwin Vroom

CEO

Eindverantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering met extra focus op marketing en verkoop. Hij is een van de oorspronkelijke oprichters. Het was zijn idee om in 2000 een op internet gebaseerde, volledige professionele dienstverlening op het gebied van vertaling en lokalisatie te starten.

Peter Vlietstra

CTO

Peter is verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van alle technologie die de primaire bedrijfsprocessen ondersteunt met gegevensbeveiliging als speerpunt. Hij leidt het team dat ons projectmanagement-systeem, klantfacturatiesysteem en workflowsoftware beheert. Peter heeft in Groot-Brittannië gestudeerd en heeft een universiteitsdiploma Computerwetenschappen.

Fatima Vangen

Senior Manager Nordics

Fatima heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de vertaalindustrie en is nu Senior Manager Operations. Fatima is lid van de Board of Management en verantwoordelijk voor de corporate citizen approach en operations management.

Wouter Vroom

CFO

Wouter is verantwoordelijk voor de soepele afhandeling van de financiële logistiek die een bedrijf met 4000 vertalers en klanten in tientallen landen met zich meebrengt. Hij beschikt over uitgebreide kennis van internationaal betaalverkeer en compliance. Wouter maakt ook deel uit van de bestuursraad die uitvoering geeft aan de internationale groei.

Jeffrey Vreugdenhil

Manager Human Resources

Jeffrey is verantwoordelijk voor HRM op de vestigingen van Fasttranslator en tevens lid van de board of management, waarbij hij uitvoering geeft aan de invulling en implementatie van het strategische HR-beleid.