België

Vertaalbureau Snelvertaler in Brussel

Snelvertaler Brussel

“De klant is koning”. Dat is een uitspraak die we bij Snelvertaler als stelregel willen nemen. Met een vestiging in de Belgische paleizenstad Brussel, zitten we dus absoluut op de juiste plek. Onze lokale medewerkers helpen u dan ook graag verder!

Een brede (rode) loper van vertalingen

Als hoofdstad van België én van de Europese Unie, is Brussel als het ware uitgegroeid tot een echte economische en culturele smeltkroes. Meertalige en interculturele communicatie is belangrijker dan ooit, en daar kunnen wij u mee helpen! Heeft u een belangrijk economisch rapport dat van het Nederlands vertaald moet worden in het Duits, Engels en Frans? Of wilt u met uw bedrijf andere horizonten gaan verkennen en heeft u een juridische vertaling nodig van oprichtingsaktes, contracten, … Of misschien heeft u in Italië, Polen of Thailand uw prins(es) op het witte paard leren kennen en heeft u nu een wettige vertaling van uw Belgische documenten nodig? Dan spannen wij de kroon!

Snelvertaler vertalingen met een kroontje

Al bijna 20 jaar verzorgt Snelvertaler eersteklas vertalingen. Dankzij onze nauwe samenwerking met welervaren en gespecialiseerde vertalers, kunnen we voor u telkens een vertaling van voortreffelijke kwaliteit afwerken. Bovendien zijn we niet alleen in België bereikbaar. U kunt ook contact opnemen met één van onze andere kantoren, verspreid over verschillende steden in heel Europa. Met uw vertaal- of tolkopdracht kunt u in elk kantoor terecht voor een vrijblijvende offerte. Zo zullen er geen — zoals op z’n Brussels gezegd — onverwachte “surprises” op uw pad kruisen.

Heeft u graag een idee van de prijs en levertermijn van uw vertaling? Gebruik dan onderstaande knop om uw bestand te verzenden. U ziet meteen de prijs en levertermijn.

Direct naar de prijscalculator

U hoeft zich geen zorgen te maken over de confidentialiteit: uw documenten worden steeds in strikt vertrouwen behandeld. Mocht u vervolgens de vertaling willen starten, dan kunt u ook gewoon per mail bevestigen. Dat werkt makkelijk én snel, want zo kunnen we meteen voor u aan de slag en kunnen we u de vertaling zo snel mogelijk binnen de afgesproken levertermijn terugbezorgen.

Vertaalbureau Snelvertaler in Brussel – Vertaalbureau Snelvertaler

Address:
Boul. du Régent 37-40,
Brussel,
B-1000
Phone: +32 2 781 0119