Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen voor PSD2

Afbeelding van EU logo met PSD2

Onze PSD2-vertalers helpen u snel op weg naar succesvolle implementatie van de richtlijn.

PSD2 (Payment Service Directive 2) is de nieuwe versie van de Europese PSD-richtlijn uit 2007. Met de nieuwe PSD2-wetgeving krijgen meer bedrijven en betaalinstellingen toegang tot informatie rond betalingsverkeer. Op 19 februari 2019 trad PSD2 officieel in werking, maar vanaf 14 september 2019 gelden de zogeheten technische standaarden (RTS of Regulatory Technical Standards). Daarin staat beschreven welke technieken bedrijven in bijvoorbeeld fintech kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de data van een betaalrekening. Vanaf deze datum moeten betaalinstellingen zoals banken hun interfaces beschikbaar stellen aan derde partijen, op de door de RTS beschreven wijze. Dat betekent dat er vanaf die datum informatie aan klanten beschikbaar dient te worden gesteld.

Ook onze cliënteel is druk bezig met de voorbereidingen. Dat blijkt uit de forse toename in vertalingen van privacy statements, algemene voorwaarden en condities rond betaalverkeer.

Aanpassen algemene voorwaarden en betalingscondities

Wij gaan ook graag voor u aan de slag met deze materie. Door de inmiddels opgedane ervaring kunnen wij snel werken en doordat wij gebruik maken van databases met vertalingen van veel voorkomende zinnen en termen kunnen de vertaalkosten binnen de perken blijven. Wij zorgen ervoor dat uw klanten straks tijdig geïnformeerd zijn.

2019-12-12T07:50:49.8775703Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.