Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

De juridische vertaaldienst van Snelvertaler levert nauwkeurige vertalingen van uw geheimhoudingsovereenkomsten

Nauwkeurige vertalingen door professionals

Naast standaardcontracten zoals arbeids- of huurovereenkomsten moeten ook overeenkomsten waarin de partijen zich verplichten tot vertrouwelijkheid worden vertaald. Wij helpen u graag met uw project en vertalen uw geheimhoudingsovereenkomsten nauwkeurig naar de door u gewenste taal. Stuur ons uw tekst per e-mail of vul het offerteformulier in. U ontvangt snel een vrijblijvende offerte van ons.

Moedertaalsprekers vertalen uw juridische documenten snel en nauwkeurig

Hebt u klanten in het buitenland en hebt u een professionele vertaling van uw verplichte geheimhoudingsovereenkomsten nodig? Wij zijn de perfecte partner voor u. Wij werken samen met juridisch opgeleide moedertaalsprekers die de nodige kennis hebben om uw documenten nauwkeurig en foutloos te vertalen.

Kies uit meer dan 150 talen

Hoewel Engels op mondiaal vlak de leidende bedrijfstaal is, komt het vaak voor dat bijzondere documenten zoals geheimhoudingsovereenkomsten ook naar andere talen moeten worden vertaald. Wilt u uw Chinese klanten tonen dat u hen waardeert? Wij kunnen uw documenten ook naar het Traditioneel Chinees of Mandarijn vertalen.

Confidentialiteitsovereenkomst

Uiteraard leven wij confidentialiteitsovereenkomsten zelf ook na. Voor de start van uw contract ontvangt u, indien u dit wenst, een ondertekende confidentialiteitsovereenkomst (NDA) van ons. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

2020-01-10T13:55:05.8337763Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.