Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Precieze vertalingen van uw geheimhoudingsovereenkomst

Deskundige vertalingen door professionals

Hebt u nieuwe klanten in het buitenland en hebt u een professionele vertaling van uw verplichte geheimhoudingsovereenkomsten nodig? Wij werken samen met moedertaalsprekers die de nodige juridische kennis hebben om een foutloze vertaling af te leveren.

Onze vertalers hebben jarenlange ervaring in het vertalen van geheimhoudingsovereenkomsten naar een groot aantal talen, zowel courante als minder courante.

Kies uit meer dan 150 talen

Ook al wordt Engels algemeen gezien als dé taal in de internationale zakenwereld beschouwd, het is vaak niet voldoende voor de vertaling van speciale overeenkomsten. Wilt u uw zaak bijvoorbeeld uitbreiden naar China? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw documenten vertaald worden naar Standaardchinees of Mandarijns, in plaats van naar het Engels.

Confidentialiteitsovereenkomst

Uiteraard nemen wij uw confidentialiteitsovereenkomsten ook in acht. Indien u dit wenst, voorzien wij u van een getekende confidentialiteitsovereenkomst bij aanvang van het contract.

Bel ons of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende offerte voor de vertaling van uw geheimhoudingsovereenkomsten.

2020-05-06T14:03:55.8503885Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.