Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Precieze vertaling van uw curriculum vitae

Boris.

Laat uw CV vandaag nog vertalen. Contacteer ons per telefoon of e-mail. Wij helpen u graag verder!

Uw cv is uw visitekaartje wanneer u voor een nieuwe positie solliciteert. Een eerste indruk maakt u maar één keer en een professioneel uitziend cv maakt vaak het verschil tussen op gesprek mogen gaan en meteen afgewezen worden.

Bedrijven vragen vaak om een cv in een vreemde taal en als dat een taal is die u niet kent, hebt u een vertaaldienst nodig. Dan moet u erop kunnen vertrouwen dat uw cv niet letterlijk vertaald zal worden, maar wel op zo'n manier dat het de juiste impact heeft op uw mogelijke werkgever.

Een vertaald cv waardoor u de job krijgt

Ja, u kunt uw cv zelf vertalen, maar bent u echt vlot genoeg in de geschreven taal? Als dat niet het geval is, kunt u onbewust uw kansen op een gesprek verkleinen. De vertaling van uw cv moet professioneel gebeuren.

Er zijn al genoeg onzekerheden waar u rekening mee moet houden wanneer u solliciteert. Laat uw cv vertalen door ons, zodat taalgebruik al één probleem minder is.

Waarom zou u voor Snelvertaler kiezen?

De taal waarnaar uw cv vertaald zal worden, is de moedertaal van de vertaler. Er zal nagedacht worden over de vertaling en de tekst zal kritisch nagekeken worden. Bedrijfsnamen, personennamen en termen zullen correct verschijnen. Uw taken en prestaties zullen zo vertaald worden dat ze de lezer zullen aanspreken.

Door uw cv door ons te laten vertalen, zullen uw kansen op een gesprek vergroten. Wij zijn vertrouwd met de vereisten bij de vertaling van een cv. Onze vertalers hebben ervaring met de vertaling van curricula vitae en begeleidende brieven in verschillende talencombinaties. Bekijk onze prijzen en u zult zien dat het zeker de moeite waard is om uw cv en begeleidende brief professioneel te laten vertalen.

Vraag een gratis offerte aan voor uw vertaling

Bel ons of stuur ons vandaag nog een e-mail voor een vrijblijvende offerte en zorg ervoor dat u alles doet om de job te krijgen.

2020-05-06T14:03:13.8633885Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.