Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

PLC – vertalingen voor programmable logic controllers

Onze kennis = uw succes

Complexe teksten, uit het technische domein bijvoorbeeld, zouden uitsluitend vertaald mogen worden door ervaren moedertaalsprekers die ook de relevante technische deskundigheid hebben. Dit geldt zeker voor PLC-technologie of PLC-programmatie.

De vertaler moet de juiste terminologie kennen om een precieze vertaling te leveren. Hij of zij moet in staat zijn de tekst te volgen en te begrijpen en de tekst duidelijk om te zetten in de doeltaal.

Wij zijn uw partner voor PLC-vertalingen

Om te garanderen dat uw PLC-documenten of andere technische teksten altijd nauwkeurig vertaald zijn, kiezen wij enkel vertalers met relevante ervaring. Dat is een gemakkelijke taak voor ons dankzij het uitgebreide netwerk van vertalers waar we over beschikken. U kunt er van op aan dat de vertaler die gekozen wordt voor uw project vertrouwd zal zijn met PLC-programmatie.

Contacteer ons, wij helpen u graag verder. Stuur ons de tekst die u wilt laten vertalen via e-mail of via ons offerteformulier voor een vrijblijvende offerte.

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.