Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Accurate vertalingen van het Engels naar het Hindi en omgekeerd

De taaldiversiteit in India is immens. Er worden verschillende talen gesproken, maar het Engels en het Hindi hebben er de speciale status van “officiële taal” verworven. Het Hindi is één van de meest gesproken talen ter wereld met bijna 400 miljoen sprekers. Als u het Hindi met het zeer sterk verwante Urdu van Hindoestan combineert, loopt het aantal moedertaalsprekers zelfs op tot 550 miljoen.

Hindi is de taal die in het dagelijks leven wordt gesproken, maar het Engels is de onderwijstaal op vrijwel alle universiteiten. Het Engels is ook de voertaal in de talloze internationale bedrijven die actief zijn in de opkomende sectoren van India, waaronder de softwaresector. Hierdoor komen het Engels en Hindi constant met elkaar in contact.

Hoewel vele Indiërs eigenlijk tweetalig zijn, is er toch nood aan gekwalificeerde vertalers. Onze vertalers hebben niet alleen een taalopleiding genoten, maar hebben ook ervaring in vakgebieden zijn vertrouwd met het specifieke vakjargon en weten de juiste toon te zetten.

De vertaler als bemiddelaar tussen twee verschillende werelden

In de meeste gevallen is het gemakkelijker om tussen twee zeer gelijkaardige talen te vertalen dan tussen twee compleet verschillende talen. Gezien de immense verschillen tussen het Engels en het Hindi, vormen vertalingen van het Engels naar het Hindi of omgekeerd een aanzienlijke uitdaging voor de vertaler.

Het Hindi heeft niet alleen een ander alfabet, maar verschilt ook van het Engels op het gebied van woordenschat en grammatica. De vertaler moet de doeltaal uitstekend beheersen en tevens een goede kennis hebben van de brontaal. Dankzij ons grote netwerk van vertalers vinden wij de perfecte vertaler voor uw project. Wij garanderen perfecte vertalingen van het Engels naar het Hindi of het Hindi naar het Engels. Bij ons kunt u ook terecht voor beëdigde vertalingen van geboorteakten, diploma's, rijbewijzen, etc.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Hebt u een vraag? Bel onze ervaren projectmanagers, zij helpen u graag. Mail ons het document dat u wilt laten vertalen of gebruik het offerteformulier.

2020-05-06T13:59:36.7583885Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.