Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Specialisaties

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is hét vertaalbureau met kennis van zaken, ook voor een vertaling van het Noors naar het Engels. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde native die gespecialiseerd zijn in een bepaald domein. Zo hebben wij juridische vertalers in ons netwerk, maar ook technische en medische vertalers.

Daarnaast werken wij met experts op vlak van logistiek, industrie, politiek, journalistiek, kunst en cultuur, onderwijs en wetenschap, duurzaamheid enz. Het onderwerp van uw Noorse tekst zit er dus zeker bij. Aan ons de taak om daar de juiste vertaler voor te vinden. Dat lukt altijd en snel. Meer weten? Bel dan 03/547 01 70. Onze projectmanagers zijn van alle details op de hoogte.

Sneller en toch zéér betaalbaar

Dankzij exclusief voor algemeen vertaalbureau Snelvertaler ontwikkelde software kunnen wij zaken als administratie en facturatie geautomatiseerd laten verlopen. Daardoor kunnen onze medewerkers al hun aandacht richten op uw vertaalopdracht. Dat drukt onze kosten en dus ook die van u. Een vertaling Noors-Engels kost bij ons bijvoorbeeld € 0,19 per woord. Daarmee zijn wij goedkoper dan vergelijkbare vertaalbureaus.

Aan de hand van deze woordprijs kunt u dus zelf uitrekenen wat uw Engelse vertaling kost. Wilt u een offerte op maat, dan kunt u ons uw Engelse tekst mailen.

Ook kunt u het offerteformulier invullen. Op werkdagen ontvangt u per kerende een competitieve offerte van ons. Onze ervaring wijst uit dat wij, na akkoord, vaak nog dezelfde werkdag uw vertaling kunnen bezorgen.

2019-11-11T10:58:06.1470431Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.