Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Geboorteakten komen in alle kleuren en grootten. Wij vertalen geboorteakten uit meer dan 120 landen.

Geboorteakten komen in alle kleuren en grootten. Wij vertalen geboorteakten uit meer dan 120 landen. Vind uw geboorteakte in onze webshop en upload foto's van het origineel. Wij kunnen de beëdigde vertaling vaak al de volgende dag versturen.

Hoe bestelt u een beëdigde of beëdigde en gelegaliseerde vertaling van uw geboorteakte?

Ik heb haast; ik wil snel de prijs opzoeken! (Uitsluitend voor desktopcomputers)

Stap 1: zoek uw geboorteakte op in ons systeem

Duid het land aan dat uw geboorteakte heeft verstrekt. Geef ook aan in welk land u de vertaling wilt gebruiken. Wij hebben al talloze geboorteakten vertaald, toch kan het zijn dat die van u er niet bijstaat. Kies de geboorteakte die het best op die van u lijkt met het juiste aantal pagina's. Op de volgende pagina worden de prijs en levertijd weergegeven.

Stap 2: maak de keuze tussen een beëdigde vertaling of een beëdigde en gelegaliseerde vertaling

Kiest u beëdigd, of beëdigd en gelegaliseerd? Dat hangt van verschillende factoren af. U kunt zich best voordien informeren bij de desbetreffende instanties of autoriteiten. Laat u het document gewoon beëdigen en blijkt u later ook nog een legalisatie nodig te hebben? Geen probleem. Wij helpen u graag! Weet u het niet zeker? Vraag het ons dan! Als u in het buitenland wilt gaan wonen, studeren of werken zal een beëdigde vertaling meestal niet volstaan. In dit geval zullen onze projectmanagers uw vertaling laten legaliseren. Wij vragen slechts een klein supplement voor de legalisatie van uw document. Legalisatie is eigenlijk een extra stap waarbij de identiteit en bevoegdheid van de beëdigde vertaler nog eens wordt bevestigd door de rechtbank.

Stap 3: maak een scan of foto van uw geboorteakte, upload dit document en voer uw adresgegevens in

Scan uw document in of maak een duidelijke foto met uw smartphone. Onthoud dat alle hoeken van het document zichtbaar moeten zijn. Vergeet ook de achterkant niet als er tekst of een stempel opstaat. Ga verder met de stappen op de derde pagina. Voer uw adresgegevens in, upload uw document en ga verder naar betalen. U betaalt gemiddeld 33% minder als u gebruikmaakt van ons online bestelsysteem.

KLAAR

U ontvangt de ondertekende en gestempelde vertaling van uw geboorteakte als scan per e-mail en vervolgens als papieren versie per post op het adres dat u hebt aangegeven.

Wij hebben genoeg aan een duidelijke foto of scan van uw document, de originelen zijn niet nodig!

Wij hebben genoeg aan een duidelijke foto of scan van uw document, de originelen zijn niet nodig!

Handig advies

Zoek de prijs voor uw vertaling op (enkel mogelijk indien Flash is ingeschakeld op uw computer)

2019-11-18T13:53:35.4211519Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.