Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Peruaans-Spaans

Het Spaans is de officiële taal in Peru en wordt er samen met het Quechua, de moedertaal van de inheemse bevolking, gesproken.

Wanneer men het Peruaans-Spaans vergelijkt met het Catalaans, de “pure” vorm van de taal, blijkt dat bepaalde aspecten veranderd zijn, maar dit kunt u vergelijken met de verschillen tussen Brits en Amerikaans Engels.

Als u een vertaling voor de Peruaanse markt nodig hebt, is het belangrijk dar de vertaler het land en de linguïstische verschillen kent. Wij vertrouwen de vertaling van uw documenten uitsluitend toe aan vertalers die in Peru wonen en naar hun moedertaal vertalen. Zij hebben niet alleen een talenopleiding genoten, maar hebben ook ervaring in verschillende vakgebieden.

Ons team helpt u uw zakelijke relaties in Peru verder uit te bouwen. Wij vertalen uw teksten snel en nauwkeurig naar het Peruaans-Spaans en behandelen al uw gegevens en documenten strikt vertrouwelijk.

De Peruaanse economie

Peru is op tal van gebieden een aantrekkelijke handelspartner. Er worden in Peru zeldzame aardelementen gewonnen die essentieel zijn voor de productie van elektronische toestellen.

Onze vertalers zijn volledig vertrouwd met de terminologie van de mijnbouwsector en het zeevervoer, zowel in de bron- als de doeltaal. Ons ervaren team ondersteunt alle zakelijke activiteiten tussen uw bedrijf en Peruaanse aannemers, leveranciers, architecten en machinefabrikanten en laat de communicatie tussen u en deze partners vlotter verlopen.

Toerisme

Lama’s bij Machu Picchu

Heeft u een vertaling nodig naar het Peruaans-Spaans? Contacteer ons vandaag nog!

Het toerisme vormt één van de drie pijlers van de nationale economie in Peru. Het land wil de belangrijkste toeristische bestemming in Zuid-Amerika worden en heeft zelfs een agressieve marketingcampagne gelanceerd op deze positie te verwerven.

Bent u actief op de Peruaanse toeristische markt en hebt u vertalingen nodig? Ons team beantwoordt al uw vragen. Al uw documenten worden bij ons snel en nauwkeurig vertaald. Zelfs voor complexe projecten kunt u bij ons terecht. Wij vertalen overeenkomsten, brochures, notulen van vergaderingen, etc. van en naar vrijwel elke taal.

Officiële documenten

Bij ons kunt u ook terecht voor beëdigde (en gelegaliseerde) vertalingen van officiële documenten, zoals geboorteakten, belastingdocumenten, diploma's of rijbewijzen. Het is erg belangrijk dat dergelijke documenten professioneel en nauwkeurig worden vertaald. Vertrouw op ons!

Hebt u een kleine of grote vertaling nodig - voor uw bedrijf of voor u persoonlijk - neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt onze projectmanagers opbellen of mailen, of u gebruikt het offerteformulier. We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail!

2020-05-06T13:23:23.0503885Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.