Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Financiële vertalingen

Vertaalbureau Snelvertaler beschikt over tientallen vertalers met een financiële achtergrond. U

Een financieel jaarverslag snel en perfect vertaald.

kunt bij ons terecht voor de vertaling van bijvoorbeeld analistenrapporten, kwartaalrapporten en jaarverslagen. Stuur uw document voor een vrijblijvende offerte naar deze e-mail. Indien u van tevoren een ondertekende vertrouwelijkheidsverklaring wilt, laat het ons dan weten.

Vertaling van jaarverslagen

Een goede vertaling van een jaarverslag of een jaarrekening vraagt om een goede strategie. Een jaarrekening staat immers niet op zichzelf, maar moet kunnen worden vergeleken met voorgaande jaarrekeningen. Daarom ontvangen wij graag eerdere vertalingen van gelijkaardige documenten om meer inzicht te verwerven in de materie.

Ervaring met vertalen van jaarrekeningen

Als u voor het eerst uw jaarrekening door ons laat vertalen, dan doen wij dat op basis van best-practice. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van jaarrekeningen en resultatenrekeningen en door de financiële en taaltechnische achtergrond van onze vertalers, kunt u rekenen op een perfect eindresultaat.

Vertaling volgens Accounting Standards

Onze vertalers zijn vertrouwd met de Europese richtlijnen en de standaarden van de Raad voor de Jaarverslaggeving. Daarnaast beschikken wij over meerdere vertalers met kennis van US-GAAP (Generally Accepted Accounting Principles), IAS (International Accounting Standards) en IFRS (International Financial Reporting Standards).

Vertaling van XBRL

Ook financiële informatie die is aangeleverd in XBRL-formaat kunnen wij vertalen.

2020-01-17T12:25:23.2034272Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.