Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Biologie: professionele vertalingen op gebied van natuurwetenschappen

Door de toenemende wereldwijde samenwerking tussen wetenschappers en onderzoekers groeit ook de vraag naar vertalingen voor de biologische sector. Wij vertalen alle teksten voor de biologische sector van en naar meer dan 150 talen: van labresultaten tot academische teksten en zoveel meer. Wij beschikken over een groot netwerk van vertalers. Zo kunnen wij voor u een professional vinden die naar zijn moedertaal vertaalt en bovendien ook een opleiding biologie heeft genoten.

Onze diensten voor de biologische sector

Tot onze groep professionele vertalers behoren experts in de biologie. Als uw vakgebied plantkunde, celbiologie of een andere vertakking is, zoeken wij een vertaler in onze lijst met specifieke kennis over uw vakgebied.

Weet dat onze diensten niet beperkt zijn tot professionele en snelle vertalingen van uw documenten. Wij bieden ook oplossingen voor:

Als u vragen hebt of een gratis individueel adviesgesprek wilt met een vrijblijvende offerte, contacteer ons dan telefonisch of stuur ons een e-mail. We kijk ernaar uit om van u te horen!

2019-12-12T09:08:41.1956554Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.