Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Complexe vertalingen voor de chemische sector

Foto van een van onze project managers

We zijn er voor u! Met professionele vertalingen op het gebied van chemie. Neem contact met ons op!

Niet zomaar elke vertaler kan complexe technische teksten met uiterste precisie vertalen. Daarom werken wij enkel samen met moedertaalsprekers die over relevante kennis van het vakgebied beschikken. Zij vertalen uw documenten die verband houden met chemie van en naar 150 talen.

Wij vertalen allerhande chemische documenten

Naast analyses van bodemmonsters en andere soorten analyses, vertalen wij ook handleidingen voor speciale apparatuur die in de chemische sector wordt gebruikt. Onze professionele vertalers beschikken over de nodige technische expertise en zijn bekend met chemicaliën en de relevante woordenschat om uw documenten nauwkeurig en volgens de normen van de sector te vertalen.

Wij behandelen niet-gepubliceerde teksten die gevoelige informatie bevatten ook altijd vertrouwelijk. Indien u dit wenst, ontvangt u van ons een geheimhoudingsverklaring.

Contacteer telefonisch of via e-mail. Onze projectmanagers bezorgen u vervolgens een vrijblijvende prijsopgave. We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken!

2019-11-18T13:56:28.2994380Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.