Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Fasttranslator in Arlington, Virginia

Verschillende internationale bedrijven, hoofdzakelijk actief op het gebied van technologie, hebben kantoren in Arlington. Om aan hun steeds grotere behoeften te voldoen, hebben wij hier een kantoor geopend.

Ons kantoor in Arlington beheert moeiteloos zakelijke communicatie met klanten en partners over de hele wereld. Onze ervaren projectmanagers werken met meer dan 4.200 moedertaalsprekers in talloze landen samen. Bij ons kantoor in Arlington kunt u terecht voor vertalingen van en naar meer dan 150 talen.

Wij werken uitsluitend samen met moedertaalsprekers die in het land van de doeltaal zijn opgegroeid en vertrouwd zijn met de unieke kenmerken ervan.

Aanzienlijke vakinhoudelijke kennis

In de meeste gevallen is het beheersen van de doeltaal niet voldoende om een nauwkeurige vertaling te kunnen maken. Een niet-professionele vertaler, zelfs als hij of zij moedertaalspreker is van de doeltaal, zal de inhoud van complexe juridische of medische teksten niet goed begrijpen en de boodschap ervan niet correct kunnen overbrengen. Daarom moet u voor zulke teksten altijd beroep doen op een professionele vertaler.

Enkel vertalers met de nodige kwalificaties in een bepaald vakgebied zullen de inhoud van uw document begrijpen en accuraat kunnen vertalen. Daarom zijn onze vertalers in minstens één vakgebied gespecialiseerd.

2020-05-06T14:09:46.9393885Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.