Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Kwaliteitsvolle vertalingen voor de vastgoedsector

Wanneer u een vertaling nodig hebt voor uw vastgoeddocumenten, vormt een betrouwbare en ervaren partner de sleutel tot succes. Vastgoeddocumenten, zoals contracten, attesten en verslagen, moeten nauwkeurig en aandachtig worden vertaald. Daarom werken wij enkel samen met moedertaalsprekers met kennis over de vastgoedsector en de relevante wetgeving.

Door vertalers met expertise in vastgoed en rechten

Verslagen, attesten en contracten moeten zo grondig vertaald worden dat het lijkt alsof ze werden opgesteld in de brontaal. Een letterlijke woord-voor-woordvertaling is niet voldoende, er komt kennis over terminologie en de wettigheid van de vastgoedtransacties bij kijken.

Onze projectmanagers werken nauw samen met onze klanten en vertalers. Zij kiezen de vertaler voor uw project zorgvuldig uit om er zeker van te zijn dat hij de nodige kennis heeft om uw project tot een goed einde te brengen.

Onze projectmanagers zorgen ook voor de voorbereiding en afwerking van de teksten en beantwoorden uw vragen telefonisch en via e-mail. Daardoor worden uw documenten zeker accuraat en op tijd vertaald.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

2020-05-06T13:07:04.1913885Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.