Onze bijdrage aan de export: vakkundige vertalingen van uw douane- en verschepingsdocumenten

Vertaalbureau Snelvertaler

Eersteklasvertaling van uw toldocumenten? Wij zijn daar hét aanspreekpuntvoor!

Binnen de Europese Unie geldt het principe van vrij verkeer van goederen. Voor landen die echter geen lid zijn van de EU, zijn er nog steeds im- en exportdocumenten vereist. Vaak is van die documenten dan ook een vertaling nodig. Vertaalbureau Snelvertaler helpt u graag verder met het vertalen van uw douanepapieren, zoals carnets, uitvoeraangiftes of oorsprongsdocumenten. Wij hebben vertalers in de hele wereld, dus kunnen van en naar quasi elke taal vertalen. Stuur ons gewoon een e-mail met uw aanvraag en wij bezorgen u een gratis vrijblijvende offerte in de plaats.

Nagelbijten niet nodig

Wij begrijpen dat tolaangelegenheden complex kunnen zijn, maar verzekeren dat u een kwaliteitsvolle vertaling van ons krijgt. Wij werken namelijk enkel met gediplomeerde native speakers die uitgebreide vakkennis hebben op het gebied van douaneafhandeling, douane- en doorvoerdocumenten en verzekeringspapieren. Wie goederen transporteert naar ontwikkelingslanden of EVA-landen, weet dat daar veel uitzonderingsgevallen en bijzonderheden mee gepaard gaan.. Daarom hebben wij uw medewerking nodig voor uw vertalingen. Als u uw vertaalaanvraag doet, willen wij graag zo veel mogelijk informatie te weten komen over het betreffende transport. Zo kunnen wij de keuze voor een vertaler het beste afstemmen op uw opdracht.

Discretie is verzekerd

Vertrouwelijk

We gaan vertrouwelijk en discreet om met uw documenten!

Niemand heeft zaken met wat u of uw klant wil verzenden. Wij garanderen u daarom dat wij volkomen confidentieel omgaan met alle gegevens en documenten die u bij ons laat vertalen. Vertaalbureau Snelvertaler houdt zich aan de moderne normen voor gegevenscodering en actualiseert die regelmatig. Bovendien is het mogelijk om uw gegevens te versturen via een gepersonaliseerde FTP-verbinding. Daarvoor kunt u zich per e-mail of telefoon richten tot onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder!

Deskundige afhandeling

Bij vertaalbureau Snelvertaler werken ervaren projectmanagers die altijd klaar staan om uw vragen te beantwoorden. Zij doen er ook alles aan om uw spoedopdrachten tijdig terug te bezorgen. Wereldwijd zijn wij op 45 locaties vertegenwoordigd. Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid behoren tot onze belangrijkste kenmerken. Maak daar gebruik van en vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan!

2017-01-04T09:52:58.3383396Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.