Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Drankentechnologie: vertalingen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen

Drinken

Onze enthousiaste project managers helpen u graag verder met een offerte!

Drankentechnologie is een technologische wetenschap en een deelsector van de voedingsindustrie en voedselverwerkende industrie. Documenten voor deze sector moeten uiterst nauwkeurig worden vertaald. Daarom zorgen wij ervoor dat onze vertalingen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoen die binnen de drankensector worden gehanteerd.

Om u telkens weer het beste resultaat te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend samen met ervaren moedertaalsprekers die een vertaalopleiding genoten hebben. Wij hechten veel belang aan de ervaring die de vertaler in het vakgebied heeft, zoals onder andere drankentechnologie.

Hebt u een vertaling van instructies voor een bioreactor of een contract met een nieuwe handelspartner of gelijk welk ander document nodig? Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal en weten welke terminologie er binnen uw sector wordt gebruikt. Onze projectmanagers helpen u graag verder per telefoon of e-mail. Vraag ons om een vrijblijvende offerte!

Drankentechnologie: al 5000 jaar lang

Op het eerste zicht lijkt drankentechnologie een relatief jonge wetenschap. Dit is echter misleidend; de oudste voorbeelden van drankentechnologie, zoals de productie van wijn of bier en de bereiding van sterkedrank door stoken, dateren al van 5000 jaar geleden.

De productieprocessen waren familiegeheimen die van generatie op generatie werden doorgegeven. Tijdens de middeleeuwen gebruikten kloosters deze kennis en ontwikkelden ze deze verder. Niet veel later, in het begin van de 17e eeuw, volgde de volgende stap - de commerciële productie van non-alcoholische dranken zoals mineraalwater, (koolzuurhoudende) frisdranken, sapjes en nieuwe mengsels van wijn en bier.

Van ontwikkeling tot consulting

Brouwerij

Heeft u een vertaling nodig binnen de drankentechnologie? Snelvertaler is snel, betrouwbaar en levert hoge kwaliteit. Tset het vandaag nog uit!

Met de juiste opleiding kan men gaan werken bij brouwerijen, mouterijen, fruitsapproducenten of in faciliteiten waar frisdranken of sterkedrank worden geproduceerd. Binnen deze sector zijn er tal van toepassingsmogelijkheden zoals de ontwikkeling van nieuwe producten, productieplanning en productiecontrole, het opstellen van rapporten en adviesactiviteiten. Enkele van onze vertalers hebben veel ervaring in dit specifieke vakgebied.

Hebt u dringend een kwaliteitsvolle vertaling op het gebied van drankentechnologie nodig? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij bezorgen u graag een vrijblijvende offerte.

2019-12-12T07:53:40.6816490Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.