Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snelvertaler.be viert zijn 300.000e vertaalaanvraag

Online vertaalbureau ervaart constante groei en wereldwijde uitbreiding

Vertaaldienst Snelvertaler is gespecialiseerd in professionele vertaaldiensten met een snelle doorlooptijd. Het bedrijf, dat in 2000 werd opgericht, kondigt met trots zijn 300.000e vertaalaanvraag aan. Snelvertaler biedt nauwkeurige, kwalitatieve vertalingen aan van en naar meer dan 150 verschillende talen. Hun team, dat bestaat uit meer dan 4.200 moedertaalsprekers, is de hele dag beschikbaar en is verspreid over alle tijdzones, zodat het met vertaalprojecten van elke omvang kan omgaan. Elk project wordt bovendien toegewezen aan een projectmanager die garandeert dat de vertaalde documenten op tijd geleverd worden.

Het succes dat Snelvertaler de voorbije 15 jaar heeft opgebouwd, komt voornamelijk voort uit hun toewijding aan hun klantendienst. In juni 2013 stond het bedrijf op de 59e plek in een lijst van de 100 beste meertalige leveranciers ter wereld. In december 2013, werd het Snelvertaler-team opgeroepen om deel uit te maken van een team dat een nieuwe versie van de Europese Normen voor professionele vertalingen moest ontwerpen.

Sinds zijn oprichting in 2000, kent Snelvertaler een snelle groei die het bedrijf de kans gegeven heeft om kantoren over de hele wereld te openen, onder andere in België, Spanje, Frankrijk, Canada, de Verenigde Staten en Ierland. Vertalingen van contracten, testamenten, gerechtelijke procedures, bewijsstukken, vonnissen, algemene correspondentie, gevoelige financiële documenten, online marketing en onderzoeksverslagen, technische documenten, projecten binnen de medische en biowetenschappen en boeken en tijdschriften behoren allemaal tot de diensten die het bedrijf aanbiedt.

Vandaag kondigt Snelvertaler aan dat ze begin juni van dit jaar, ook zaken zullen doen in het Verenigd Koninkrijk. Terwijl Snelvertaler altijd al klanten uit het Verenigd Koninkrijk geholpen heeft, werden deze diensten altijd door vertaalteams uit de andere landen geleverd. Maar door de toename aan aanvragen uit het Verenigd Koninkrijk, is Snelvertaler een speciaal team aan het samenstellen om Britse klanten ook te kunnen helpen. Bovendien zal het bedrijf een kantoor openen in het Verenigd Koninkrijk om de lokale klanten beter te dienen.

Tot de diensten die het kantoor daar zal aanbieden, behoren vertalen, lokalisatie en revisie. Alle talen zullen ondersteund worden en klanten zullen gebruik kunnen maken van de uitgebreide ervaring met desktop publishing die het team bezit.

Verenigde Staten

Fasttranslator Pasadena, CA
117 E Colorado Blvd
Suite 600
Pasadena, CA 91105
+1 626 298 7070

2020-05-06T09:22:25.7723885Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.