Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Spanje

Traductorexprés en haar zusterkantoren zijn een van oorsprong Nederlands vertaalbureau. Snelvertaler is sinds de oprichting in 2001 snel gegroeid en levert nu vertalingen vanuit 3 kantoren. U vindt onze vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. U kunt alle kantoren bellen voor alle soorten vertalingen en tolkdiensten.

In de meeste kantoren werken projectmanagers van verschillende nationaliteiten die u in uw eigen taal te woord kunnen staan. De projectmanagers blijven uw aanspreekpunt gedurende het hele vertaaltraject, van offerte tot levering van de vertaling. Daarnaast werken de projectmanagers in teams, zodat er altijd iemand is die u kan informeren over de precieze status van uw opdracht.

Klik op e-mail om een lege e-mail te openen voor het versturen van uw tekst.

Gespecialiseerde vertalers

Ons Madrileense vertaalbureau heeft de meest uiteenlopende klanten: overheden, ondernemingen, particulieren, universiteiten, ziekenhuizen enz.

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler is dan ook van alle markten thuis. Al onze Spaanse vertalers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in verschillende domeinen. Zo werken wij o.a. met juridische, medische, technische, literaire en financiële vertalers Spaans die wij persoonlijk kennen.

Dan denkt u: dat is ook zo bij andere vertaalbureaus. Dat klopt, maar het verschil tussen deze vertaalbureaus en Spaans vertaalbureau Snelvertaler is dat wij alle bij ons aangesloten vertalers Spaans persoonlijk kennen. Wij weten alles over hun specialisaties, beschikbaarheid, hun sterke en natuurlijk ook hun zwakken punten. Daardoor slaagt ons vertaalbureau erin om snel de juiste vertaler voor uw vertaalopdracht te vinden.

Een aanpak die werkt

Deze persoonlijke, gespecialiseerde aanpak werkt. Niet alleen zijn wij het snelste, maar ook het snelst groeiende vertaalbureau van Europa. Mogen wij ook u binnenkort verwelkomen? Bel dan ons vertaalbureau in Madrid: +34 91 90 11 441. Maar u kunt natuurlijk ook het kantoor van Vertaalbureau Snelvertaler bellen dat het dichtst bij u in de buurt ligt, bijvoorbeeld Antwerpen: 03/547 01 70. Wilt u nu snel een prijsofferte van ons? Dan kunt u ons uw te vertalen tekst mailen. Op werkdagen ontvangt u per kerende een gratis en vrijblijvende offerte, uiteraard in uw eigen taal. Als de offerte in het Spaans moet worden opgesteld, laat het onze projectmanagers dan graag van tevoren weten.

2019-12-16T09:08:10.7867613Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.