Aan de slag bij vertaalbureau Snelvertaler

Mensen bij vertaalbureau

Leuke collega’s

Heb je altijd een bepaald affiniteit gehad voor talen? En vind je het een aantrekkelijk idee om in een internationale werkomgeving aan de slag te gaan? Of wil je gewoon een carrièreswitch maken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Wereldwijd stelt Snelvertaler meer dan zeventig werknemers te werk. Hoewel iedereen verspreid zit over kantoren op diverse locaties, heerst er een persoonlijke en collegiale sfeer. Binnen Snelvertaler is er verder ook een hoogwaardige IT-omgeving aanwezig. Bovendien is er voor elke werknemer ruimte tot inspraak, zowel op vlak van werktijden en arbeidsvoorwaarden, als op vlak van zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden naar onder andere supervising en senior project management.

Kun jij ons team mee aansterken?

Wil je graag deel uitmaken van het Belgische Snelvertalerteam? Hieronder kun je een kort overzicht terugvinden van de openstaande vacatures voor ons kantoor in Antwerpen.Snelvertaler.be is op zoek naar een

Commerciële Projectmanager

Internationaal vertaalbureau Snelvertaler verzorgt vertalingen voor internationale bedrijven, overheden en particulieren in elke denkbare talencombinatie en op elk vakgebied. Sinds 2000 heeft vertaalbureau Snelvertaler zich ontwikkeld tot een innovatieve en grote speler in Europa.

Voor ons kantoor in Antwerpen met klanten in heel België zoeken wij momenteel een Commerciële Projectmanager.

Functieomschrijving

Als projectmanager ben je de spil tussen klant en vertaler. Je zorgt ervoor dat de wensen van de klant gerealiseerd worden. Je vertaalt niet zelf, maar zoekt de juiste vertaler voor iedere opdracht. Daarbij houd je rekening met de complexiteit van de tekst, de deadline en de commerciële aspecten van het project.

Onze projectmanagers behandelen een opdracht van offerte tot facturering. Als projectmanager zet jij net het stapje extra om klanten de best mogelijke service te bieden!

Hierbij sta je opdrachtgevers en vertalers niet alleen telefonisch en per e-mail te woord, maar leg je ook klantbezoeken af. Voor ons groeiende kantoor zoeken we bovendien een projectmanager die een langere samenwerking met nieuwe klanten kan opbouwen

Profiel

Je bent een vlotte multitasker die graag zelfstandig werkt, maar ook goed zijn of haar plek kan vinden binnen een team. Verder:

  • heb je een Bachelor of Master denkniveau;
  • heb je een eerste relevante werkervaring
  • ben je communicatief vaardig en heb jij commercieel inzicht;
  • ben je stressbestendig en vind je het een uitdaging om van deadline naar deadline te werken;
  • beheers je de Nederlandse taal perfect: dit is immers ons visitekaartje;
  • heb je ervaring met MS Office (voornamelijk Outlook, Word en Excel);
  • heb je interesse in andere software zoals CAT-tools, autoCAD of InDesign.

Wat bieden wij?

Een leuke, gevarieerde en zelfstandige functie bij een internationaal bedrijf. De sfeer bij Snelvertaler is informeel, collegiaal en ambitieus. Je kunt rekenen op een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Interesse?

Word jij enthousiast van de bovengenoemde omschrijving en wil jij onderdeel uitmaken van een gemotiveerd, hardwerkend en collegiaal team? Reageer dan snel en e-mail je motivatiebrief en cv.

Eva Drost, Manager HR

Stuur Eva een e-mail.