Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Aan de slag bij vertaalbureau Snelvertaler

Mensen bij vertaalbureau

Leuke collega’s

Heb je altijd een bepaald affiniteit gehad voor talen? En vind je het een aantrekkelijk idee om in een internationale werkomgeving aan de slag te gaan? Of wil je gewoon een carrièreswitch maken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Wereldwijd stelt Snelvertaler meer dan zeventig werknemers te werk. Hoewel iedereen verspreid zit over kantoren op diverse locaties, heerst er een persoonlijke en collegiale sfeer. Binnen Snelvertaler is er verder ook een hoogwaardige IT-omgeving aanwezig. Bovendien is er voor elke werknemer ruimte tot inspraak, zowel op vlak van werktijden en arbeidsvoorwaarden, als op vlak van zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden naar onder andere supervising en senior project management.

Kun jij ons team mee aansterken?

Wil je graag deel uitmaken van het Belgische Snelvertalerteam? Hieronder kun je een kort overzicht terugvinden van de openstaande vacatures voor ons kantoor in Antwerpen.

Op dit moment heeft Vertaalbureau Snelvertaler.be geen vacature beschikbaar.

Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.