Lancering van een webshop voor beëdigde vertalingen

Fasttranslator.com kondigt de lancering van zijn nieuwe webshop aan. Deze webshop maakt het voor klanten gemakkelijker om beëdigde vertalingen te bestellen.

Los Angeles, 1 mei 2016 - Naast de uitbreiding van zijn diensten in andere landen, kondigde Fasttranslator onlangs de lancering van zijn nieuwe webshop aan. Sinds de oprichting van het bedrijf in

2000 was het aan de klanten om offertes aan te vragen voor hun vertaalprojecten. “Wij zijn er ons van bewust dat dit proces tijd in beslag neemt”, vertelde een vertegenwoordiger van het bedrijf. “Wij willen onze klanten een snellere service en vertalingen op aanvraag bieden. Om dit te kunnen realiseren, hebben wij meer dan 4000 verschillende types erkende documenten met de bijbehorende prijzen aan onze databank toegevoegd.”

De vertegenwoordiger legde uit hoe de nieuwe webshop werkt. “Het eerste wat de klant moet doen is een foto nemen van het document dat hij of zij wil laten vertalen”, verklaarde de vertegenwoordiger. “Ze uploaden de foto rechtstreeks op onze site, selecteren het correcte documenttype in het dropdownmenu en kiezen hun vertaaldienst.” Het bedrijf biedt vertalingen in alle talen aan. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal pagina's en het documenttype.

De vertegenwoordiger wees erop dat de keuze voor een notarieel bekrachtigde beëdigde vertaling ook invloed heeft op de prijs. Sommige documenten bestemd voor de Verenigde Staten en andere landen moet door een notaris worden bekrachtigd. De vertegenwoordiger raadt toekomstige klanten dan ook aan om eerst na te gaan welke soort vertaling zij nodig hebben voordat zij een bestelling plaatsen. De documenten worden snel vertaald en verstuurd naar het adres opgegeven door de klant.

“Mensen maken voor heel wat verschillende documenten gebruik van onze vertaaldiensten, gaande van geboorteakten en immigratiedocumenten tot persoonlijke documenten voor een internationaal huwelijk”, vertelde de vertegenwoordiger. “Wij hebben hard samengewerkt met een team toegewijde en ervaren professionals om een gerenommeerd vertaalbureau op te bouwen dat altijd de best mogelijk kwaliteit levert.”

De nieuwe webshopfunctie van Fasttranslator.com maakt gebruik van Adobe Flash voor een snel en gemakkelijk bestelproces. Foto's van documenten kunnen met een digitale camera of smartphone worden genomen, zo hoeven de klanten niets meer in te scannen. “Tot onze klanten rekenen wij ook talloze professionals van over de hele wereld die geloven dat tijd een waardevol goed is,” ging de vertegenwoordiger verder. “Wij willen hen de mogelijkheid bieden om hun documenten snel en gelijk wanneer te kunnen sturen zonder dat zij hoeven te wachten op een prijsopgave.”

Fasttranslator.com aanvaardt aanvragen 24/7. De webshop bevat ook een handige tutorial over het korte bestelproces. Het bedrijf nodigt potentiële klanten uit om de nieuwe webshop uit te testen. Wilt u meer weten? Download dan deze www.fasttranslator.com/docs/en-US_Manual%20For%20Certified%20Translations_2.0.pdfsnelstartgids.

2019-03-26T11:59:06.8011055Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.