Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Fasttranslator kondigt aan dat de bedrijfsactiviteiten in het VK in juni van start gaan

VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE:

Londen, Verenigd Koninkrijk - 2 mei 2016 – Met de uitbreiding hoopt Fasttranslator vanuit het nieuwe kantoor in Londen nog meer professionele klanten te kunnen bedienen.

Insiders van Fasttranslator verklaren dat de tijd rijp is om meer aandacht te gaan besteden aan het Verenigd Koninkrijk. In het verleden deden bedrijven die vertalingen nodig hadden beroep op de ervaren projectmanagers van Fasttranslator in andere landen. Met de opening van een kantoor in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk zullen de klanten daar nog betere toegang tot onze vertaaldiensten hebben.

De nieuwe faciliteit van Fasttranslator zal worden geleid door mevr. Marjolein Toet. Haar leidinggevenden geloven dat haar directe ervaring met Britse klanten het gloednieuwe kantoor zeker ten goede zal komen.

Onze klanten in het Verenigd Koninkrijk zullen binnenkort een nog betere toegang tot onze diensten hebben, waaronder vertalingen, lokalisatie en revisie. Bovendien genieten de klanten van Fasttranslator ook van de extra diensten die wij aanbieden, zoals desktoppublishing. Vertalingen die qua lay-out niet meer overeenkomen met het bronbestand worden opnieuw geformatteerd en ingedeeld, zo zijn deze meteen klaar voor gebruik door de klant.

“Wij hebben onze klanten in het VK al altijd geholpen met hun vertaalprojecten”, vertelt mevr. Marjolein Toet. “Wij hopen deze klanten een nog persoonlijkere en flexibelere dienstverlening aan te bieden die volledig is afgestemd op hun wensen en behoeften”.

Mevrouw Toet merkt ook op dat het bedrijf de webshop aan meer mensen beschikbaar stelt. Het online ordersysteem is al immens populair bij de Spaanse en Duitse klanten en vergemakkelijkt het volledige bestelproces. Klanten kunnen ook gemakkelijker hun budget voor vertalingen bijhouden en lopende opdrachten opvolgen, ideaal voor de nieuwe lokale kantoren. De klanten in het Verenigd Koninkrijk zullen gegarandeerd de vruchten plukken van de meest recente uitbreiding van Fasttranslator.

Over Fasttranslator

Fasttranslator werd opgericht in het jaar 2000 en heeft sindsdien talloze vertaaldiensten geleverd aan internationale klanten en privébedrijven. In 2016 werd de 300.000e opdracht met succes afgerond. Vandaag is Fasttranslator een toonaangevend vertaalbureau met een uitgebreid dienstenaanbod, waaronder vertalingen, lokalisatie en revisie. Het vertaalbureau werkt samen met vertalers die Certified Proz members zijn en voldoet aan de bijzonder strenge EUATC, ATA en DIN CERTCO normen.

Verenigd Koninkrijk

Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3807 4476

2017-02-03T08:35:52.9142704Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.