Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van en naar het Khmer

Het Khmer is de officiële taal van Cambodja. Het is de tweede meest gesproken Austroaziatische taal en er zijn ongeveer 16 miljoen moedertaalsprekers. Gezien de geografische locatie en culturele invloed is het nauw verbonden met het Thai en de Vietnamese dialecten.

Khmer: dialecten en spraakpatronen

De meeste sprekers van het Khmer spreken het dialect van de centrale vlakte. In Cambodja bestaan er regionale accenten, uitgezonderd in de hoofdstad van de regio en de provincie Stung Treng. Buiten Cambodja worden er drie andere dialecten gesproken in delen van het historische Khmer-rijk.

Het Khmer is een analytische taal zonder verbuigingen, vervoegingen of naamvalsuitgangen. Het is geen toontaal en de nadruk wordt op de laatste lettergreep gelegd. De taal wordt geschreven met het Khmer-alfabet.

Professionele vertalingen van en naar het Khmer

Snelvertaler werkt samen met vertalers die jarenlange ervaring hebben. Onze taalspecialisten zijn vertrouwd met de verschillende dialecten en gaan zeer nauwkeurig te werk, zo kunnen wij u foutloze vertalingen garanderen. Voor dringende gevallen stellen onze projectmanagers een team van onze beste en meest ervaren vertalers samen. Zij zorgen dat uw documenten nauwkeurig en binnen de afgesproken deadline worden vertaald.

Elke vertaling wordt nog eens extra gecontroleerd. Onze professionele projectmanagers zijn altijd beschikbaar indien u vragen hebt.

Kwaliteitsvolle vertalingen van en naar het Khmer

Wilt u weten hoeveel een vertaling van of naar het Khmer kost? Contacteer onze project managers vandag nog voor een vrijblijvende offerte. Onze professionele vertalers staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Zij vertalen uw documenten snel en foutloos. Onze taalspecialisten vertalen vaak overeenkomsten, studies en geboorteakten. Neem contact met ons op en wij bezorgen u snel een vrijblijvende offerte.

2020-05-06T12:22:12.0523885Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.