België

Vertaalbureau Snelvertaler in Antwerpen

Bent u op zoek naar een vertaalservice in België waar u terecht kunt met al uw vertalingen en waar u steeds persoonlijk bijgestaan wordt? Dan moet u bij Snelvertaler zijn! Vanuit onze vestigingen verspreid over heel Vlaanderen staan onze medewerkers u graag met raad en daad bij. U bent bij hen van harte welkom!

Thuis in bijna alle topics

Net als onze kantoren in andere landen, sturen wij vertalers en vertaalsters aan die samen gespecialiseerd zijn in bijna alle onderwerpen. Denk daarbij aan de meest uiteenlopende topics: culinaire teksten, juridische onderwerpen, officiële contracten, nieuwsbrieven, toeristische brochures, persartikels over sport, … Want zoals u weet, is meertaligheid in sterke opmars. Frans, Engels en Nederlands vloeien stilaan over in elkaar, en dan kan een goede vertaling niet langer ontbreken. Snelvertaler is daarom de juiste voor u!

Vertaalbureau Snelvertaler in Antwerpen

Bent u ook zo’n liefhebber van Antwerpen?

Dan kent u ongetwijfeld ook de wereldberoemde Antwerpse Handjes! De o-zo-lekkere koekjes staan niet alleen symbool voor de stad Antwerpen, maar daarnaast symboliseren ze ook de drijfveer van ons vertaalbureau.

Vertaalbureau Snelvertaler in Antwerpen
Antwerpse handjes

Heeft u een vertaalopdracht en bent u op zoek naar de juiste vertaler? Snelvertaler steekt u graag een (Antwerps) handje toe! Vanuit het centrum van Antwerpen verzorgt vertaalbureau Snelvertaler de meest uiteenlopende vertaalopdrachten: groot of klein, technisch of juridisch, voor professioneel of voor particulier gebruik, … U bent bij ons aan het juiste adres!

Dat helpend handje extra

Snelvertaler onderscheidt zich niet alleen door de strikte selectie van vertalers, maar ook door de vakbekwaamheid van de projectmanagers. Net als de vertalers, zijn ook zij elk gespecialiseerd in een bepaald vakdomein. Elke tekst wordt dan ook met fluwelen handschoenen behandeld. Een projectmanager bij Snelvertaler is meer dan alleen een coördinator. De projectmanager vormt namelijk de ultieme schakel tussen klant en vertaler. Hij bemiddelt en creëert win-winsituatie voor iedereen. Hij/Zij staat u met raad en daad bij, voor, tijdens en na het vertaalproces. Hebt u algemene vragen over ons vertaalbureau, vraagt u zich af wat een vertaler nu écht precies doet of wenst u de eerder afgesproken deadline te verschuiven? Aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen! Zij schakelen dan een team in zodat uw document meteen vertaald kan worden binnen de door u gestelde tijd. En dat zonder in te boeten aan kwaliteit!

Direct naar de prijscalculator
Address:
Grotesteenweg 110, Antwerpen, 2600
Phone: 03/547 01 70
Email: info@snelvertaler.be
URL: https://www.snelvertaler.be/lokaal/vertaalbureau-antwerpen/