Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Juridisch vertalen

Ons juridisch team verzorgt uw vertalingen tot in de kleinste details. Onze vertalers hebben een academische opleiding tot vertaler genoten en zijn vertrouwd met het juridisch jargon. Uw juridische tekst is bij ons vertaalbureau dus altijd in goede handen. Ook voor een apostille, legalisatie bij de rechtbank of de benodigde stempels bent u bij ons aan het goede adres.

Competitieve prijs en hoge kwaliteit

Juridisch document.

Onze juridische vertalers staan voor u klaar!

Een juridische vertaling mag geen fouten bevatten en moet een volledige en accurate weergave zijn van het origineel. Aangezien onze juridische vertalers uitsluitend met juridische materie bezig zijn, is het voor ons niet nodig om externe vertalers aan te spreken. Vandaar onze competitieve prijzen.

Snelheid van vertalen

Houd er rekening mee dat een vertaler per dag tot maximaal 2.200 woorden kan vertalen binnen dit vakgebied. Bij zeer dringende en langere teksten, schakelen wij een team in. De levertijden voor juridisch vertaalwerk zijn iets langer dan voor gewone vertalingen. Aangezien onze vertalers ook in het weekend en 's avonds werken, garanderen wij wel snellere levertermijnen dan andere vertaalbureaus. Ons vertaalbureau is dagelijks van 08:00 uur tot 18:00 uur geopend.

Referenties vertaalprojecten

De vertalingen die wij voor onze klanten uitvoeren, hebben veelal een vertrouwelijk karakter. Wij lopen daarom niet graag te koop met de namen van onze opdrachtgevers. Indien gewenst, kunt u op aanvraag bij één van onze projectmanagers een lijst met opdrachtgevers krijgen die daar toestemming voor hebben gegeven. Deze lijst omvat wereldwijd tientallen advocatenkantoren, gerechtelijke instanties en gerenommeerde bedrijven.

Offerte aanvragen voor een vertaling

Als u een offerte wenst, fax of e-mail dan uw tekst naar ons. U vindt ons faxnummer in het menu en e-mails kunt u richten aan dit e-mailadres. Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een competitieve offerte op maat.

2016-11-14T10:34:56.3932765Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.