Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Hernieuwbare energie - een economische sector van toenemend belang

Over de jaren heen hebben hernieuwbare energiebronnen meer aan belang gewonnen. Deze groei brengt ook de nood met zich mee om documenten te vertalen voor de sector hernieuwbare energie.

De vertaling van documenten in verband met energie

Naast economische teksten vertalen wij ook technische documenten voor onze klanten. Daaronder vallen balansen, ondernemingsplannen, contracten, bouwhandleidingen, software en veel meer.

Onze moedertaalsprekers bezitten relevante vakkennis en vertalen uw documenten snel en professioneel van één taal naar meer dan 160 talen.

Vertalers gespecialiseerd in milieu

Onze vertalers bezitten een universitair diploma en hebben kennis over verschillende sectoren zoals entomologie, bedreigde soorten, herpetologie, zoölogie, mariene biologie, limnologie, etc. Wij werken samen met moedertaalsprekers die vertrouwd zijn met onderwerpen die verband houden met hernieuwbare energie.

Onderwerpen die wij behandelen, zijn onder andere milieubeleid, afvalbeheer, hernieuwbare energie, waterkwaliteit, ecosystemen en de bescherming van soorten, maar zijn zeker niet beperkt tot deze opsomming. We hebben ook veel ervaring in de vertaling van lesmateriaal.

Als u documenten hebt over milieu die vertaald moeten worden van of naar gelijk welke taal, contacteer ons dan vandaag nog telefonisch of via e-mail voor een vrijblijvende offerte.

2020-05-06T13:09:19.5153885Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.