Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Feilloze culinaire vertalingen

Bent u de eigenaar van een restaurant of hotel of wilt u uw geliefde verrassen met een heerlijk gerecht waarvan het recept enkel beschikbaar is in een vreemde taal? Dan moet elk onderdeel van het recept exact worden vertaald, maar moeten er hier en daar ook bepaalde aanpassingen worden gemaakt. Vaak worden er andere maat- of gewichtseenheden gebruikt en de termen voor bepaalde ingrediënten kunnen ook anders zijn.

Wij werken samen met vertalers die niet alleen moedertaalsprekers zijn van uw doeltaal, maar ook een grondige kennis hebben van de culinaire wereld. Wij vertalen culinaire teksten van over de hele wereld en kunnen u helpen alle kookgeheimen perfect te begrijpen en na te bootsen.

Alle keukengeheimen perfect vertaald

Hebt u een recept online gevonden dat u graag eens wilt uitproberen, maar begrijpt u de technische woordenschat niet? Roep dan de hulp in van een professionele vertaler die ervaring heeft met culinaire vertalingen en bij het vertalen rekening houdt met de unieke eigenschappen van de bron- en doeltaal. Vertrouw niet op een vertaalapp die u online vindt. Die zal u enkel maar teleurstellen.

Met de beste vertalingen bieden wij kookfanaten een blik in de potten en pannen van de beste chefs ter wereld. Wij kunnen u met praktisch elke mogelijke talencombinatie helpen; u kunt kiezen uit meer dan 150 talen.

De juiste vertaler voor uw culinair genot

Elke regio heeft zijn eigen linguïstische en culturele bijzonderheden. Het woord sandwich betekent bijvoorbeeld iets anders in verschillende regio's. Daarom vormt het vertalen van culinaire teksten vaak een uitdaging. Een vertaler moet zeer vertrouwd zijn met de linguïstische bijzonderheden van de desbetreffende regio op gebied van voedingsmiddelen en ingrediënten. Daarom werken wij uitsluitend met vertalers die naar hun moedertaal vertalen en voldoende deskundig zijn in minstens één vakgebied.

Waar een kookboek ook vandaan komt, de ingrediënten en hoeveelheden moeten accuraat vertaald worden. Hebt u een speciaal kookboek uit China of een verzameling recepten van uw Russische grootmoeder? Wij vertalen uw teksten naar gelijk welke doeltaal.

Stuur ons een mailtje met uw culinaire tekst of bel ons op. Dan bezorgen wij u een vrijblijvende offerte.

2019-12-06T12:14:07.4804499Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.