Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van documenten voor de biochemie

Zowel de uitgebreide omvang van de biochemie als de effecten van globalisering zorgen voor een groeiende vraag naar professionele vertalingen binnen het vak. Onze vertalers zijn professionele moedertaalsprekers met relevante kennis in minstens één vakgebied. Bovendien hebben wij vertalers met diploma's in de biochemie ter beschikking.

Zo kunnen wij u vertalingen aanbieden die correct en duidelijk zijn voor lezers in uw doeltaal.

Onderzoek in de moderne biochemie

Wij weten hoe belangrijk precisie is in uw vak. Om onderzoeksresultaten, software en andere documenten in het buitenland te gebruiken, hebt u een professionele vertaler nodig die uw teksten uiterst nauwkeurig vertaalt.

Onze vertalers kunnen de vakspecifieke woordenschat correct vertalen naar de gewenste doeltaal of doeltalen. Zij wonen namelijk in het land dat u wilt bereiken. Onze terminologiebeheerdiensten verzekeren bovendien dat al uw documenten consistent worden vertaald.

Hebt u een document op het gebied van biochemie dat vertaald moet worden naar een courante of zelfs naar een onbekendere taal? Dan zijn wij de juiste partner voor u! Bel ons of stuur een e-mail en één van onze projectmanagers bezorgt u een vrijblijvende offerte.

2019-11-06T12:43:16.2681739Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.