Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Bedrijfsorganisaties in Argentinië

Foto van Norman

Onze vriendelijke projectmanagers beantwoorden al uw vragen! Neem contact met ons op!

Er zijn verschillende soorten bedrijfsentiteiten in Argentinië die vergelijkbaar zijn met deze in België. De meeste internationale ondernemers kiezen ervoor om een naamloze vennootschap of een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten.

Ondernemers hebben voldoende vrijheid om hun recent opgerichte bedrijf een naam te geven en kunnen kiezen uit een Spaanse naam of een naam in een andere taal. Bepaalde termen zoals “Argentinia” of “de Argentinia” kunnen slechts onder bijzondere omstandigheden aan de naam worden toegevoegd. Wij bevelen u aan om de naam van uw bedrijf voor de oprichting ervan al te reserveren in het Argentijnse handelsregister.

Alle documenten die vereist zijn om een bedrijf op te richten moeten naar het Spaans vertaald worden en tevens gelegaliseerd worden. Uiteraard zijn gelegaliseerde vertalingen van en naar het Spaans geen enkel probleem voor ons. Wij werken samen met professionele vertalers die in het land van uw doelpubliek wonen en uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. Zo kunnen wij 100% nauwkeurige vertalingen van de hoogste kwaliteit garanderen.

Een goede voorbereiding is alles

Het is niet altijd gemakkelijk voor buitenlandse bedrijven om geduldig te zijn wanneer ze zaken doen op de Argentijnse markt. De alsmaar striktere douanevoorschriften maken het niet gemakkelijker. Bedrijven klagen dat hun producten tot wel tien dagen in het douane-entrepot blijven liggen, wat het allemaal nog ingewikkelder maakt. Naast de strikte douanevoorschriften, zijn er ook nog de inflatie en de zwarte markt in Argentinië.

De Argentijnse peso is aanzienlijk in waarde gedaald. Tegelijkertijd is onvoldoende voorbereiding de meest gebruikelijke reden voor het falen van een bedrijf. U kunt ervan op aan dat al uw documenten professioneel en nauwkeurig worden vertaald door ons. Zo voelt u zich voldoende zeker en voorbereid.

Professionele vertalingen die uw zakelijke activiteiten ondersteunen

Hebt u een vertaling nodig van contracten, jaarrekeningen, veiligheidsinformatiebladen of instructieboekjes? Wij zijn de perfecte partner voor u! Onze vertalers hebben niet alleen een taalopleiding gevolgd, ze zijn ook experts in bepaalde vakgebieden. Met ons grote netwerk vertalers kunnen wij een ervaren vertaler in uw vakgebied vinden.

Stuur ons een e-mail, bel ons of vul het offerteformulier in. Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. Als u beslist om met ons in zee te gaan, zal uw projectmanager u verder helpen en al uw vragen beantwoorden.

2019-11-18T12:58:07.2046459Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.