Wilt u uw curriculum vitae professioneel laten vertalen?

Snel en voordelig: vertaalbureau Snelvertaler

Wij vertalen uw sollicitatiestukken. Stuur ons uw aanvraag per e-mail.

Als u in het buitenland solliciteert - of het nu in Italië, Zweden of Australië is - moet uw curriculum vitae meestal worden vertaald in de officiële taal van het land, of in ieder geval in het Engels.

Bij een sollicitatie is een cv uw visitekaartje en uw toegangskaartje voor een nieuwe baan. Daarom is het belangrijk dat de inhoud en lay-out voldoen aan de eisen van het betreffende land.

Ook as u zelf de taal van het land beheerst, kunnen er kleine foutjes insluipen die u zelf niet opvallen, maar die een moedertaalspreker meteen opmerkt.

Bij een sollicitatie moet u uw toekomstige werkgever overtuigen van uw taalvaardigheid en meteen een goede indruk achterlaten. Daarbij is het ook belangrijk dat het cv of de sollicitatiebrief is aangepast aan de cultuurspecifieke eisen en conventies van het betreffende land. Een Engels cv heeft bijvoorbeeld een andere opbouw dan een Duits cv.

En daar helpen wij u graag mee!

Waarom kiezen voor vertaalbureau Snelvertaler?

Er zijn meerdere redenen waarom u de vertaling van uw cv of sollicitatiebrief aan ons kunt toevertrouwen:

  • Onze vertalers vertalen steeds naar hun moedertaal. Zo garanderen we dat uw curriculum vitae perfect vertaald wordt.
  • Ook beroepstitels worden volgens de geldende norm vertaald. Een schooldiploma of een beroep waarvoor in de doeltaal geen equivalent bestaat, zal de vertaler ofwel tussen haakjes of in een voetnoot toelichten. Zo kan uw toekomstige werkgever precies zien en begrijpen over welke kwalificaties u beschikt.
  • Onze vertalers vertalen niet alleen uw tekst, maar geven ook graag tips over de lay-out en opbouw van een cv en informeren u over wat u beter weg kunt laten uit uw cv als u bijvoorbeeld solliciteert op een vacature in Canada.
  • Wij vertalen per dag meer dan 274.000 woorden, waaronder ook veel cv's en begeleidende brieven. We beschikken dus over de nodige ervaring op dit gebied en kunnen uw vertaling daarom binnen korte tijd leveren.

Neem voor meer informatie gewoon contact met ons op.

De projectmanagers van vertaalbureau Snelvertaler beantwoorden graag uw vragen over de vertaling van uw cv. Vermeld a.u.b. de gewenste levertijd en de talen waarin vertaald moet worden. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte van ons.

Lees ook:

2016-08-22T12:43:21.6730232Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.