Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Wilt u uw curriculum vitae professioneel laten vertalen?

Snel en voordelig: vertaalbureau Snelvertaler

Wij vertalen uw sollicitatiestukken. Stuur ons uw aanvraag per e-mail.

Als u in het buitenland solliciteert - of het nu in Italië, Zweden of Australië is - moet uw curriculum vitae meestal worden vertaald in de officiële taal van het land, of in ieder geval in het Engels.

Bij een sollicitatie is een cv uw visitekaartje en uw toegangskaartje voor een nieuwe baan. Daarom is het belangrijk dat de inhoud en lay-out voldoen aan de eisen van het betreffende land.

Ook as u zelf de taal van het land beheerst, kunnen er kleine foutjes insluipen die u zelf niet opvallen, maar die een moedertaalspreker meteen opmerkt.

Bij een sollicitatie moet u uw toekomstige werkgever overtuigen van uw taalvaardigheid en meteen een goede indruk achterlaten. Daarbij is het ook belangrijk dat het cv of de sollicitatiebrief is aangepast aan de cultuurspecifieke eisen en conventies van het betreffende land. Een Engels cv heeft bijvoorbeeld een andere opbouw dan een Duits cv.

En daar helpen wij u graag mee!

Waarom kiezen voor vertaalbureau Snelvertaler?

Er zijn meerdere redenen waarom u de vertaling van uw cv of sollicitatiebrief aan ons kunt toevertrouwen:

Neem voor meer informatie gewoon contact met ons op.

De projectmanagers van vertaalbureau Snelvertaler beantwoorden graag uw vragen over de vertaling van uw cv. Vermeld a.u.b. de gewenste levertijd en de talen waarin vertaald moet worden. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte van ons.

Lees ook:

2019-12-12T08:02:29.0134769Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.