Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Ons vertaalbureau in New York

Vertaalbureau Snelvertaler is sinds haar oprichting in 2001 enorm snel gegroeid en levert nu vertalingen vanuit 44 kantoren in heel Europa en de VS.

In ons Amerikaanse kantoor werken projectmanagers van verschillende nationaliteiten. Zijn kunnen u dan ook in uw eigen taal te woord staan. De projectmanagers blijven gedurende het hele vertaaltraject uw aanspreekpunt, van offerte tot levering. Zij werken in teams, zodat er altijd iemand is die u kan informeren over de precieze status van uw opdracht.

Ons vertaalbureau vertaalt dagelijks meer dan 274.000 woorden naar 150 talen. U kunt dan ook voor alle talen en vakgebieden bij ons terecht. Het merendeel van de opdrachten in dit kantoor zijn vertalingen van en naar het Engels en Spaans. Maar wij verzorgen ook vertalingen naar alle Europese en Zuid-Amerikaanse talen en dialecten.

Klik op E-mail om een lege e-mail te openen voor het versturen van uw tekst. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

2019-12-23T07:56:47.1355322Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.