Welkom bij vertaalbureau Snelvertaler

‘Eating one's own dog food’

Erwin.

De groei van Snelvertaler zelf vormt misschien wel het beste argument om te kiezen voor Snelvertaler als leverancier van uw vertalingen. Snelvertaler startte met een website in 2001 en is zelf snel en succesvol uitgegroeid tot één van de vijf grootste talendienstverleners in Europa. Uit het oorspronkelijke Snelvertaler ontstond Schnellübersetzer en later onder meer de Engelse en Spaanse vertaalbureaus Fasttranslator en Traductorexpres. In alle landen waar Snelvertaler actief werd, wonnen wij het vertrouwen van de plaatselijke zakenwereld door hún taal te spreken, in woord en schrift.

Vandaag, in 2019,vertalen wij voor meer dan 7.000 klanten in 109 landen, van klein tot groot, van particulier tot deelstaatregering, meer dan 274.000 woorden per dag. Deze groei is mogelijk doordat wij voortdurend blijven kiezen voor de beste medewerkers, de beste vertalers en de beste infrastructurele middelen. Op die manier blijven wij in staat om tegen scherpe tarieven kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk te leveren.

Wij houden van ons werk. Vertalen maakt de wereld kleiner en overzichtelijker. En voor ons als vertalers valt er dagelijks iets te leren, vandaag over scheepsbouw, morgen over milieuwetgeving. Dát is wat het leuk maakt, de diversiteit van ons vak. En door ons te verdiepen in het onderwerp, samen met onze gespecialiseerde vertalers, krijgen we uiteindelijk een vertaling waarmee u voor de dag kunt komen bij uw collega’s, bestaande klanten en nieuwe klanten op de internationale markt.

Onze specialiteit: Nederlands – Engels vertalingen

Het gros van het vertaalwerk dat wij verrichten zijn vertalingen van het Nederlands naar het Engels. U kunt bij ons kiezen voor Amerikaans of Brits Engels. De verschillen tussen die twee varianten zijn niet zo groot, maar groot genoeg om het verschil te maken bij bijvoorbeeld de vertaling van een marketingcampagne.

Zeker als uw tekst een hoger doel dient, zorgen wij ervoor dat u de perfecte Engelse vertaling ontvangt. De tekst word gecontroleerd en goedgekeurd door de Engelse en Amerikaanse specialisten van ons vertaalbureau.

Onze tarieven

Ons tarief zal niet het laagste uitvallen bij een prijsvergelijking, maar wij gaan ervan uit dat u een kwaliteitsvertaling verwacht. U kunt bij ons dan ook nog terecht nádat de vertaling geleverd is. Voor ons is de vertaling klaar als ú tevreden bent met het eindresultaat.

Ik nodig u uit om nu een vrijblijvende offerte aan te vragen. Stuur ons de tekst per e-mail. U krijgt dan vandaag nog een offerte.

Erwin Vroom, Directeur Operations (Stuur Erwin een e-mail)

2016-06-02T10:38:53.9795437Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service