Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Bent u op zoek naar een kwalitatief en snel vertaalbureau?

Ons vertaal bureau staat voor u klaar voor elke vertaling die u wenst. Heeft u een spoedvertaling of een beëdigde vertaling nodig? Schroom niet om ons te contacteren.

Heeft u een vertaling nodig? Contacteer ons team vandaag nog en ontvang snel en vrijblijvend een offerte!

Neem dan contact op met onze medewerkers in Antwerpen, Brussel of Gent. We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar op elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wij sturen u binnen 1 uur een vrijblijvende offerte. Voor een prijsofferte kunt u het offerteformulier gebruiken of ons een e-mail sturen.

Wij bieden onze klanten professionele tolk- en vertaalservices voor alle vakgebieden, zoals marketing, websitevertalingen, technologie, juridisch, financieel, geneeskunde, farmacie, IT, enz.

U ontvangt kwalitatief hoogstaande professionele vertalingen, verzorgd door ervaren en gespecialiseerde moedertaalsprekers.

Wij leveren in elk bestandsformaat, ook voor websites, en kunnen ook de lay-out van uw documenten verzorgen zodat de vertaling direct drukklaar is. Voorbeelden van gangbare bestandsformaten die wij vertalen: CorelDRAW, Excel, FrameMaker, HTML, Illustrator, InDesign, PDF, PHP, PowerPoint, QuarkXPress, Word, XML, Enz.

Spoedvertalingen en expertise

Door efficiënt resource management, goede communicatie en dankzij onze ervaren projectmanagers, kunnen wij zowel zeer complexe, grote en ook spoedvertalingen professioneel beheren. Korte levertermijnen zijn voor ons vanzelfsprekend!

In aanvulling op onze eersteklas vertalingen, bieden wij ook taaldiensten zoals:

Betaalbare en flexibele service

Onze dienstverlening omvat niet alleen het vertalen van teksten van de ene taal naar de andere. Het is belangrijk voor ons, dat de vertaling geschikt is voor de toepassing ervan en dat onze service aan uw wensen is aangepast. We denken met u mee over het beste vertaalproces, bestandsformaat en een langere samenwerking.

Beëdigde vertalingen

Wij verzorgen dagelijks beëdigde vertalingen met en zonder legalisatie voor advocatenkantoren, deurwaarders en particulieren. Wij hebben een uitgebreid netwerk van ervaren beëdigde vertalers voor elke talencombinatie. Uw officiële documenten zijn bij ons in goede handen!

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.