Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snelvertaler en vreemde talen

U kunt bij ons terecht voor de gangbare talen zoals Spaans, Frans, Engels en Duits. Daarnaast vertaalt ons vertaalbureau ook naar tientallen andere, meer zeldzamere, talen zoals Urdu, Farsi, Punjabi, Hebreeuws, Javaans en de Eskimotalen Aleut en Inuktitut.

Hierbij is een snelle levertijd van belang. Daarom hebben wij voor die talen meer dan één vertaler in ons bestand. Of het nu om Hindi gaat of het Marokkaans Arabisch van het Rifgebergte, u kunt ervoor bij ons terecht.

Tussenvertaling

Voor sommige talen bestaan er maar weinig vertalers. Zo kunt u voor Somalisch in Nederland maar bij enkele vertaalbureaus terecht. Wij zijn er daar een van. Mochten alle vertalers het te druk hebben, of indien u een taal wenst die niet voorkomt in onze lijsten, dan kunt u nog altijd voor een tussenvertaling kiezen. Daarbij wordt de tekst eerst naar het Spaans, Frans of Engels vertaald en vanuit die taal naar bijvoorbeeld het Hindi. Dat soort vertaalprojecten kost natuurlijk wel meer tijd.

Prijsvoordeel

Denk eraan dat het prijsverschil groot kan zijn als u een zeldzame taal naar het Engels laat vertalen in plaats van naar het Nederlands. Een vertaling Chinees-Engels bijvoorbeeld is stukken goedkoper dan een vertaling Chinees-Nederlands, omdat er nu eenmaal veel meer Engelssprekende vertalers Chinees zijn dan Nederlandstalige vertalers voor het Chinees.

2019-11-18T13:33:40.4496667Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.