Vertaalbureau Snelvertaler heeft vertrouwelijkheid hoog in vaandel.

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ruime ervaring met het vertalen van vertrouwelijke documenten.

Vertrouwelijkheid voorop bij het professioneel vertalen van uw documenten

Vertaalbureau Snelvertaler heeft vertrouwelijkheid hoog in het vaandel. E-mail ons uw tekst voor een offerte. Naast onze garantie dat wij zorgvuldig met uw documenten omgaan, kunnen wij indien gewenst ook een geheimhoudingsverklaring (zgn NDA of non-disclosure agreement) ondertekenen, waarin een en ander juridisch is vastgelegd. Ook onze vertalers ondertekenen in dat geval met ons een strikte geheimhoudingsverklaring.

Vanwege het doorgaans vertrouwelijke karakter van de werkzaamheden en de strikte deadlines zijn wij logistiek zeer goed georganiseerd. Veiligheid en goede bescherming van informatietechnologie zijn cruciaal voor het bedrijf. Wij beseffen ons dat juridische documenten altijd gevoelige informatie kunnen bevatten en gaan hier om die reden altijd zorgvuldig mee om.

Indien het te vertalen document nodig is voor een officiële instantie, dan kunnen wij de vertaling ook voor u beëdigen en eventueel ook laten legaliseren. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de vertaling van de hoogste kwaliteit is en te gebruiken is voor officiële doeleinden.

Vertaalbureau Snelvertaler staat bekend om drie speerpunten: snelheid, kwaliteit en een zeer scherpe prijsstelling. Dat snelheid en een laag tarief niet ten koste gaan van de kwaliteit, bewijzen we graag door een eerste opdracht voor u uit te voeren met een welkomstkorting.

Onze ervaring

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ruime ervaring met het vertalen van vertrouwelijke documenten. Enkele voorbeelden van vertrouwelijke documenten die wij regelmatig vertalen:

 • Patentaanvragen
 • Snelvertaler vertaalt al uw juridische, financiële,.. documenten vertrouwelijk

  U ontvangt een offerte met daarin meteen 10% welkomstkorting.

  Personeelshandboeken
 • Beursgevoelige informatie
 • Vonnissen & beschikkingen van de rechtbank
 • Non-disclosure agreements
 • Samenwerkingscontracten
 • Ondernemingsplannen
 • Websites
 • Arbeidscontracten
 • Salarisspecificaties
 • Medische dossiers

Dergelijke documenten vertalen wij niet alleen van en naar de populaire Europese talen, zoals Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees, maar ook van en naar zeldzamere talen, zoals het Arabisch, Perzisch, Indonesisch, Russisch, Farsi, Dari en Turks.

Vertaalbureau Snelvertaler werkt met professionele native-speakers, wat wil zeggen dat uw vertrouwelijkheidsdocument wordt vertaald door een moedertaalspreker van de doeltaal. Op deze manier blijft de kwaliteit van de vertaling gelijk aan die van de brontekst.

Vraag direct een gratis offerte aan!

U kunt gratis een offerte aanvragen door te bellen of door een mail te sturen. Vaak hoort u dan al direct wat de vertaling gaat kosten en hoe snel u de vertaling weer in uw bezit heeft. Mocht u liever eerst een proefvertaling ontvangen, dan kunt u dit altijd met een van onze projectmanagers bespreken.

Onze professionele vertalers zitten klaar om met uw tekst aan de slag te gaan. Bel nu en ontvang 10% welkomstkorting op de eerste vertaalopdracht!

2016-07-12T13:30:15.3508068Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.