Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen voor particulieren

Of u nu een particulier bent of een multinational, ons vertaalbureau biedt aan elke klant dezelfde kwaliteit en service. Ook voor particulieren is een offerte altijd gratis en vrijblijvend, evenals ons deskundig advies.

Prijsofferte

Om een inschatting te maken van de kosten, bekijken wij het document graag even op voorhand. Via de website van ons vertaalbureau kan u een offerteformulier invullen. Elke talencombinatie is mogelijk! Ook voor beëdigde vertalingen hebben wij vertalers beschikbaar voor alle talen.

Voorbeelden

Brieven vertalen. U wilt iemand een persoonlijke boodschap sturen, maar u krijgt uw gedachten of gevoelens niet goed op papier in de vreemde taal. Als het om persoonlijke berichten gaat, is het belangrijk dat de juiste toon en woordkeuze worden gekozen. Onze vertalers kunnen uw zelfgeschreven brief vertalen, zodat u vrijuit in uw moedertaal kan blijven communiceren.

E-mail vertalen. Ook met elektronische correspondentie heeft ons vertaalbureau jarenlange ervaring. De digitale snelweg staat bekend om haar snelheid, maar onze naam is niet voor niets Snelvertaler. Wij zijn goedkoop, goed en snel! Onze vertalers staan altijd klaar en vaak kunnen wij u kleine vertalingen nog dezelfde werkdag in digitaal formaat bezorgen.

Vertalen cv en/of diploma. Bent u op zoek naar een opleiding of een job in het buitenland? Laat dan uw cv en diploma vertalen door ons vertaalbureau. Vaak zijn er grote verschillen in de onderwijssystemen per land. Al onze vertalers zijn opgegroeid en wonen in het land waar de vertaling voor bedoeld is. Hierdoor worden uw opleidingen en werkervaring op de juiste manier vertaald, zodat ook in het buitenland de waarde van uw cv duidelijk is. Indien u besluit uw cv te laten vertalen door ons, dan maken we ook graag een scherpe offerte op voor het vertalen van uw sollicitatiebrief.

Correcties. Bent u zelf al begonnen aan de vertaling, maar raakt u er niet goed aan uit? Denkt u dat de vertaling goed is, maar blijft u twijfelen over die laatste uitdrukkingen of grammaticale constructies? Wij geven u 100% zekerheid door er een kennersoog over te laten glijden. Wij bezorgen hiervoor vooraf een offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Officiële documenten. Heeft u een vertaling nodig van een akte, een uittreksel, een vonnis, een aangifte, medische papieren, een rijbewijs of een ander officieel document? Ook hiervoor verzorgt ons vertaalbureau vertalingen naar elke mogelijke taal, met de mogelijkheid tot beëdiging.

Contact

Er zijn verschillende mogelijkheden om een gratis offerte aan te vragen. Op onze website vindt u alle gegevens om ons te bellen of te mailen. Onze vertaalcoördinatoren spreken niet alleen Nederlands, maar ook Engels, Duits, Frans, Zwitsers, Vlaams, Zweeds, Noors, Deens en Fins. Er is altijd iemand aanwezig die u in uw moedertaal te woord kan staan en antwoord kan geven op al uw vragen!

2018-04-19T09:19:51.1265753Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.