Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen voor het hotelwezen

Een van onze project managers aan de telefoon.

Vertalingen op het gebied van de hotellerie. Stuur ons uw aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte.

In de horeca in het algemeen, maar in hotels in het bijzonder ontmoeten dagelijks vele culturen elkaar. Hoewel het personeel meestal kennis van vreemde talen heeft, is het belangrijk om ook andere serviceafdelingen, zoals hotelwebsites, meertalig op te zetten en ze zo toegankelijk te maken voor internationale gasten. Iedere gast waardeert het immers als alle informatie in zijn of haar moedertaal beschikbaar is.

Vertaalbureau Snelvertaler is specialist in vertalingen op het gebied van toerisme, vakanties en vrije tijd. Wij verzorgen de vertaling van uw hotelwebsite, reserveringsformulieren, hotelbrochures, flyers, hotelcatalogi, algemene voorwaarden en nog veel meer. Stuur ons uw aanvraag en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.

Onze expertise

Vertaalbureau Snelvertaler werkt met zeer vakkundige vertalers die uitgebreide kennis van de hotel- en marketingbranche hebben. Zij zijn hoog opgeleid en gespecialiseerd in vertalingen in deze branche, waardoor zij snellere en betere vertalingen af kunnen leveren. Daardoor kunt u rekenen op een hoogwaardige vertaling, die uw klanten zeker zal aanspreken. Omdat wij al vele duizenden hotelbeschrijvingen hebben vertaald, kunnen wij putten uit een reservoir van reeds vertaalde teksten. Hierdoor kunnen wij een scherpere prijs bieden dan onze collega's.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord. Tevens kunt u het offerteformulier rechts van uw scherm invullen of ons uw document(en) e-mailen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

2017-01-03T13:51:11.0945321Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.