Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaling voor de luchtvaartindustrie

Norman, onze expert in technische vertalingen

Onze project managers helpen u graag verder. Neem zeker contact op!

Een internationale luchtvaartmaatschappij moet klanten werven en met deze klanten communiceren in hun moedertaal. Niemand zou zijn waardevolle goederen toevertrouwen aan een luchtvaartmaatschappij die niet behoorlijk kan communiceren.

Creëer een basis van vertrouwen voor uw klanten door uw website te laten vertalen door ervaren moedertaalsprekers die vertrouwd zijn met de terminologie van uw sector.

Wij begrijpen dat er zeer hoge logistieke eisen worden gesteld aan luchtvaartmaatschappijen en bedrijven die werkzaam zijn in de luchtvaartindustrie. Accuraatheid en stiptheid zijn van essentieel belang.

Recent afgerond vertaalproject

Gegevensbladen voor de luchtvaartindustrie

Laat uw document uit de luchtvaartindustrie bij ons vertalen.

Wij hebben recent een vertaalproject afgerond waarbij handboeken en handleidingen voor grondpersoneel in vier talen moesten worden vertaald. De klant is een wereldwijde aanbieder van passagiers-, platform- en vrachtafhandelingsdiensten met 149 kantoren in 31 landen. De werknemers krijgen regelmatig opleidingen zodat ze op de hoogte zijn van alle regels en voorschriften die van toepassing zijn op de internationale grondafhandelingssector.

De volgende onderwerpen kwamen in deze handleidingen aan bod:

Lagere tarieven voor toekomstige wijzigingen

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van verschillende vertaaltools - en dit was zeker in het voordeel van de klant. Door het gebruik van vertaaltools waren de vertaalkosten lager, oplevertijden sneller en was het terminologiegebruik consistent in alle documenten. Aangezien er kortingen worden gegeven voor herhalingen, was de kostprijs voor het vertalen van de verschillende documenten met behulp van vertaaltools aanzienlijk lager.

Toekomstige wijzigingen in de teksten kunnen ook aan een lager tarief worden doorgevoerd, omdat alleen die wijzigingen opnieuw moeten worden vertaald.

Bij ons draait alles om kwaliteit

De taal goed beheersen is niet genoeg om documenten voor de luchtvaartindustrie nauwkeurig te kunnen vertalen. Technische terminologie, vakjargon en stijlfiguren moeten ook allemaal foutloos worden vertaald in de doeltaal van het land waar de documenten zullen worden gebruikt.

Enkel moedertaalsprekers van de doeltaal hebben oog voor de taalkundige nuances van uw tekst. Onze taalspecialisten zijn bovendien ook zeer deskundig in verschillende vakgebieden. Vertalingen voor luchtvaartmaatschappijen houden meer in dan vertalingen van reclameslogans en menukaarten. Informatie over luchtvaartrecht, voorschriften voor start en landing, douanevoorschriften en invoerbepalingen moeten allemaal correct worden vertaald, soms naar verschillende talen, binnen een korte tijd.

Kennis van HTML-publicatie is ook zeer handig om teksten en afbeeldingen correct online weer te geven. Het is niet omdat een Engels onderschrift perfect onder een afbeelding op uw website past dat de Nederlandse, Russische of Spaanse vertaling ervan er ook zo goed uitziet onder die afbeelding. Voor dergelijke projecten hebt u nood aan een professionele vertaaldienst die u met al uw verzoeken kan helpen. Wij hebben de nodige ervaring om aan uw behoeften en wensen te voldoen!

Elk project in gelijk welke taal

Foutief vertaalde teksten bevatten ambigu taalgebruik en kunnen het imago van uw luchtvaartmaatschappij schaden. Laat u overtuigen door de linguïstische vaardigheden van onze vertalers. Wij vertalen uw website in de taal/talen van uw keuze - ongelofelijk snel en tegen een onklopbare prijs. Dankzij ons grote netwerk van vertalers die allemaal een taalopleiding genoten hebben en ook moedertaalsprekers van uw doeltaal zijn, kunnen wij u helpen met vertalingen van en naar meer dan 150 talen. Samen kunnen wij alle uitdagingen aan en wij kunnen u zelfs helpen met minder gebruikelijke verzoeken.

Neem vandaag nog contact met ons op per telefoon of e-mail en één van onze projectmanagers bezorgt u een vrijblijvende offerte voor uw project.

2019-12-16T08:14:35.0445422Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.