Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

De voedingssector: een invloedrijke sector met vele segmenten

Het toenemende belang van professionele vertalingen voor de voedingssector

Foto van project manager Boris

Wilt u gedetailleerdere informatie over onze diensten en wenst u een vrijblijvend gesprek met één van onze projectmanagers? Contacteer ons dan. Wij helpen u graag!

Elke dag opnieuw leveren tal van sectoren indrukwekkende inspanningen om een hoge voedselkwaliteit te garanderen, het milieu te beschermen en een duurzaam economisch systeem te handhaven voor consumenten en de komende generaties. Tot deze sectoren behoren de agricultuur, viskwekerij en visserij, de productie en verwerking van voedings- en genotsmiddelen, het vervoer en de opslag van voedingsmiddelen, groot- en kleinhandel in kruidenierswaren, catering en de productie, het onderhoud en herstel van apparatuur, machines, toestellen en systemen.

Eten

Onze enthousiaste project managers staan u graag te woord. Contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvende offerte!

Internationale relaties binnen de voedingssector leiden ook tot een groei in de vraag naar kwaliteitsvolle vertalingen. Dit betekent dat documenten van de verschillende vakgebieden vertaald moeten worden naar verschillende talen.

Wij zijn de juiste partner voor alle vertalingen voor de voedingssector. Wij werken samen met vertalers die niet alleen moedertaalsprekers zijn van uw doeltaal, maar ook ervaring in de voedingssector en een grondige kennis van de relevante terminologie hebben.

Wij vertalen niet alleen juridische contracten, maar ook medische teksten zoals laboratoriumrapporten en technische teksten zoals instructies voor speciale machines.

In onze vertalingen wordt de juiste terminologie gebruikt en wordt er rekening gehouden met juridische verschillen

Vertalingen van hoge kwaliteit zijn vooral belangrijk voor internationale samenwerking met zakenpartners en klanten in de voedingssector. Naast de juridische aspecten van een document, moet er ook gedacht worden aan de regionale en terminologische verschillen voor een accurate vertaling die de oorspronkelijke boodschap volledig overbrengt.

Onze moedertaalsprekers en academisch getrainde vertalers beschikken over uitgebreide ervaring en zullen uw teksten snel en professioneel vertalen.

Contacteer ons telefonisch of via e-mail en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

2020-05-06T10:51:33.5633885Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.