Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen volgens het Europese kwaliteitskeurmerk NEN-EN-15038 - en in overeenstemming met de DIN CERTCO-normen

Logo van NEN-EN

Heeft u een vertaling nodig? Contacteer dan snel een van onze projectmanagers!

U kunt erop rekenen dat Snelvertaler altijd de hoogste kwaliteitsstandaarden hanteert. Wij vertalen uw documenten op het gebied van geneeskunde, recht, wetenschap en technologie snel en nauwkeurig en u kunt tevens voor alle andere vakgebieden bij ons terecht. Om onze klanten diensten conform deze standaarden aan te bieden, zijn wij geregistreerd bij DIN CERTO.

De Europese norm, NEN-EN 15038, beschrijft aan welke eisen een aanbieder van vertaaldiensten moet voldoen. Deze eisen hebben betrekking op de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, projectbeheer, contractueel kader en dienstverleningsprocedures. Ons registratienummer is 7U457.

Onze diensten garanderen de beste resultaten

Conform de normen van de NEN-EN 15038 worden uw vertalingen nagelezen door een tweede moedertaalspreker. Deze persoon controleert de tekst op eventuele fouten en corrigeert deze. Zo kunnen wij u garanderen dat uw document foutloos is, zowel wat betreft inhoud als taal. Ook dringende vertalingen vormen geen enkel probleem voor onze professionele vertalers.

Soms is een perfect vertaald document niet voldoende. Er kunnen bijkomende diensten nodig zijn, zeker als het om complexe of uitgebreide vertalingen gaat. Om te garanderen dat uw documenten consistent worden vertaald, maken onze ervaren terminologen terminologiedatabanken aan.

Deze komen uw huisstijl ten goede en faciliteren bedrijfsprocessen.

Het aanpassen van de lay-out van de vertaling zodat deze perfect overeenstemt met het brondocument is één van de dagelijkse taken van onze ervaren projectmanagers. Wij beschikken over de nodige technische vakkundigheid en de recentste technologie voor DTP. Uw vertaling kan dus onmiddellijk gebruikt worden.

Professioneel en snel - dat kunnen wij u garanderen

Hebt u vragen over onze diensten of wilt u graag een individueel adviesgesprek? Bel ons of stuur ons een e-mail.

Wilt u graag een gratis, vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur ons dan de tekst die u wilt laten vertalen per e-mail of gebruik het offerteformulier rechts op de pagina. Wij analyseren uw document op basis van het aantal woorden, het vakgebied en de complexiteit. Wij bezorgen u dan een offerte die de contactgegevens van uw projectmanager bevat.

2020-05-06T09:52:47.2803885Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.