Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snelle, kwaliteitsvolle vertalingen van gerechtelijke uitspraken

Voorbeeldige vertalingen van gerechtelijke documenten

Juridische documenten behoren tot de moeilijkste teksten om te vertalen. Vooral de verschillen tussen de verschillende juridische bevoegdheden kunnen moeilijkheden opleveren voor de vertaler.

Daarom werken wij uitsluitend samen met ervaren vertalers die een relevante juridische opleiding hebben genoten. Velen van hen werken ook als advocaat. Op die manier kunnen wij accurate vertalingen van uw juridische documenten garanderen.

Naast hun juridische vakkundigheid, zijn onze vertalers ook moedertaalsprekers. Moedertaalsprekers zijn het beste in staat om een bepaalde tekst om te zetten naar hun eigen taal. Indien gevraagd, verzorgen zij ook beëdiging van uw vertaling.

Wij vertalen gerechtelijke vonnissen, overige officiële beslissingen en juridisch onderbouwde of juridisch relevante documentatie. Ons bestand van vertalers, controleurs en juristen staat garant voor een kwalitatief hoogstaande vertaling die voldoet aan alle eisen.

Geheimhouding is onze hoogste prioriteit

Wij weten dat juridische verslagen vertrouwelijk moeten worden behandeld. Onze vertalers worden aan absolute geheimhouding onderworpen wanneer ze met ons samenwerken. Wij voorzien u graag van een ondertekende geheimhoudingsovereenkomst voor de start van uw contract.

Vraag gerust informatie aan een van onze ervaren projectmanagers. Bel ons of stuur ons uw documenten via e-mail. Onze projectmanagers zullen snel antwoorden met een vrijblijvende offerte.

2020-01-10T13:22:52.4590724Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.