Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van en naar het Indonesisch

Wij vertalen uw tekst snel en vakkundig van of naar het Bahasa Indonesisch. Alles wordt via internet geregeld.

Bahasa Indonesisch

Wanneer u een tekst heeft die naar het Indonesisch vertaald moet worden, schakelen we daarvoor een ervaren vertaler in met het Indonesisch als moedertaal. Omdat onze professionele vertalers de taal perfect onder de knie hebben en bekend zijn met de cultuur van Indonesië kunt u rekenen op een goede prijs en hoge kwaliteit.

Mogelijkheden in Indonesië

Indonesië bestaat uit meer dan 14 000 eilanden en heeft honderden verschillende culturen. Bahasa Indonesisch, dat afgeleid is van het Maleis, is de officiële taal. Hier en daar wordt er ook nog wat Nederlands gesproken. Door de aanwezigheid van de verschillende culturen, worden er ook heel wat dialecten gesproken, waarvan het Javaans het meest gesproken wordt. Het Bahasa Indonesisch heeft slechts 27 werkwoorden en men maakt sterk gebruik van emoties om zich uit te drukken. Wanneer u een tekst wilt laten vertalen van of naar het Indonesisch, is het belangrijk dat u een professioneel vertaalbureau inschakelt dat foutloze vertalingen biedt. Zoek niet verder, want wij garanderen u zulke vertalingen!

Indonesië telt 250 miljoen inwoners en is daarmee een van de belangrijkste consumentenmarkten ter wereld. Het is dus voor veel bedrijven een interessante exportmarkt. Daarnaast is Indonesië voor veel internationale bedrijven een interessant land om er de productie op te zetten, omdat er een goed investeringsklimaat heerst. Indonesië behoort tot de zogenaamde lageloonlanden en biedt bovendien goede arbeidskrachten.

Vertalen voor Indonesië

Bent u op zoek naar een tolk Indonesisch? Ook daar kunnen wij voor zorgen, zowel in Indonesië zelf als in België. Stuur uw te vertalen tekst per mail en u krijgt van ons een gratis verblijvende offerte. Onze projectmanagers doen hun best om u binnen het uur een offerte te bezorgen. Zodra wij uw akkoord ontvangen, starten wij het vertaalproces.

2020-01-10T09:54:40.7800294Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.