Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van en naar het Hindi

Vertalingen Hindi. Vertaalbureau Hindi.

Vertalingen voor taalcombinaties met Hindi vindt u bij vertaalbureau Snelvertaler. Stuur ons gewoon uw tekst voor een vrijblijvende offerte.

Wij werken samen met professionele en gekwalificeerde vertalers Hindi en kunnen u dus niet alleen voordelige, maar ook kwaliteitsvolle vertalingen bieden. Onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal en hebben elk hun specialisatie. Wij kunnen dan ook al uw vertaalwensen vervullen, of het nu gaat om het vertalen van boeken, contracten, krantenartikelen, jaarverslagen, gebruiksaanwijzingen of de dagelijkse correspondentie met uw zakenpartner in India. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze projectmanagers. Zij informeren u bijvoorbeeld graag over de mogelijke taalcombinaties voor Hindi-vertalingen. U kunt hen bereiken per telefoon of per e-mail.

Professionele vertalers Hindi-Nederlands, Nederlands-Hindi

Vertaalbureau Snelvertaler beschikt over de juiste vertalers voor al uw vertalingen van en naar het Hindi. Wij schakelen de beste vertaler voor uw project in, zodat u erop kan rekenen dat de tekst professioneel vertaald wordt. Onze vertalers zijn al jarenlang actief in de vertaalwereld en zijn dag in dag uit bezig met hun vak. Zij vertalen de inhoud van uw tekst in de passende stijl en houden daarmee rekening met taalspecifieke kenmerken en uw wensen. Als u met ons samenwerkt, wordt uw vertaling gegarandeerd een kwaliteitsproduct.

Vertaalbureau Hindi

Wanneer een vertaler slecht opgeleid is of niet genoeg ervaring heeft, kunnen er al snel fouten ontstaan in de vertaling. Die kunnen soms een erg grote impact hebben voor u. Voor ons werken alleen moedertaalsprekers van het Hindi die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Zo verzekeren wij de best mogelijke kwaliteit voor uw vertaling. Vertrouw op onze diensten en behaal professionele resultaten in een korte tijd!

Vertalingen in India

India is een uniek land met een unieke cultuur. Het is dan ook een hele ervaring om er zaken te doen. Hoewel het Engels een van de officiële talen is en dus ook breed geaccepteerd wordt, is het toch noodzakelijk dat sommige documenten naar of uit het Hindi vertaald worden. Als u zaken doet in India is het dan ook onvermijdelijk dat u bepaalde documenten uit het Hindi moet vertalen naar het Nederlands of Engels. Hindi en Engels zijn de twee officiële talen in India, maar daarnaast worden er ook nog honderden dialecten gesproken. Vooral in het noorden van India wordt veel Hindi gesproken. Snelvertaler werkt met vertalers en freelancers die zelf afkomstig zijn uit de Indiase cultuur en die de taal dus zonder enig probleem begrijpen.

Indiaas vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een offerte aan voor uw vertaling voor India!

Het land van mogelijkheden

India telt meer dan één miljard inwoners. De overheid investeert veel in onderwijsmogelijkheden en heeft ook verschillende kenniscentra opgezet waarin vooral technische ontwikkeling en ICT centraal staan. De Indiase middenklasse groeit snel en de consumentenmarkt wordt voortdurend interessanter als afzetmarkt. De vraag naar buitenlandse luxeartikelen neemt dan ook sterk toe en India is een belangrijk exportland geworden voor Westerse bedrijven.

Daarnaast worden steeds meer producten in India geproduceerd. Verschillende Amerikaanse multinationals hebben hun backoffices in India opgericht en heel wat ondernemingen hebben hun productie verhuisd naar India. Er worden bijvoorbeeld grote hoeveelheden auto-onderdelen, computerchips en kledingstukken vervaardigd. Dat is niet alleen interessant voor grote bedrijven, maar ook de middelgrote en kleinere bedrijven kunnen enorme voordelen halen met productiefaciliteiten in India. Om alles vlot te regelen en misverstanden te vermijden zijn professionele vertalingen naar het Hindi noodzakelijk. De aanvraag voor dat soort vertalingen is dan ook enorm gestegen de voorbije jaren. Veel bedrijven maken de fout een willekeurige werknemer te laten vertalen. Daarbij is het haast onvermijdelijk dat er hier en daar eens een foutje sluipt in de vertaling. Laat dat bij u het geval niet zijn. Kleine fouten kunnen immers een hele grote impact hebben!

Wanneer heeft u een vertaling in India nodig?

Het Hindi is een officiële taal in India en wordt door de nationale, regionale en lokale regeringen gebruikt. Voor aanvragen van werkvergunningen, het in orde maken van arbeidscontracten en overige overheidspapieren is een vertaling naar het Hindi onmisbaar. Daarnaast zult u ook vertalingen voor uw werknemers moeten voorzien. Zij hebben vertaalde instructies nodig om te werken met de Westerse machines of om kledij te vervaardigen. Wanneer u uw product wilt afzetten op de Indiase consumentmarkt, zult u ook uw etiketten en gebruiksaanwijzingen moeten laten vertalen naar het Hindi. Internationale journalisten die bijvoorbeeld regeringsleiders interviewen maken ook gebruik van de diensten van Snelvertaler. We vertalen niet alleen uw teksten, maar kunnen ook een tolk regelen voor uw vergaderingen en andere afspraken. Zo weet u zeker dat iedereen u verstaat in India.

Vertaalbureau Hindi Snelvertaler

De medewerkers van Snelvertaler staan voor u klaar.

Snelvertaler beschikt over verschillende deskundige vertalers

U kunt Snelvertaler inschakelen voor het vertalen van documenten en andere papieren van en naar het Hindi. Wij vertalen juridische documenten zoals werkvergunningen, arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden, import- en exportpapieren en patentaanvragen. Die kunnen indien gewenst ook beëdigd en gelegaliseerd worden. Ook commerciële teksten als brochures en websites vormen geen enkel probleem voor ons. Daarnaast beschikken we ook over technische vertalers voor gebruiksaanwijzingen van machines, bijsluiters voor medicijnen, productbeschrijvingen, VIB’s, enz. Voor uw mondelinge communicatie kunt u dan weer een beroep op ons doen voor een tolk. Omdat wij onze vertaaldiensten via het internet aanbieden, krijgt u overal ter wereld, dus ook in India, uw vertaling snel terug en dat voor een degelijke prijs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Snelvertaler? Neem contact op per e-mail bel met een van onze projectmanagers.

2019-11-18T12:10:44.5230951Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.