Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

VERTALINGEN IN DE TOERISTISCHE SECTOR

vertalingen toeristische sector

Mail ons uw brochure, flyer etc. voor een vrijblijvende offerte!

Snelvertaler verzorgt al meer dan 20 jaar correcte vertalingen voor bedrijven en particulieren in België. Wij danken ons succes aan onze kwaliteitsvolle vertalingen, snelheid, vriendelijke service en scherpe prijzen. Daarnaast werken we uitsluitend met native speakers als vertalers, die bekend zijn met de lokale gebruiken en waarden. Daardoor kunnen we steeds weer vertalingen van de hoogste kwaliteit verzekeren die gebruikt kunnen worden in een internationale omgeving.

Het is vanzelfsprekend dat we veel vertalingen verzorgen in de toeristische sector. Enkele vertalingen die vaak aan bod komen in die sector zijn websites, folders, persberichten, menu's en brochures voor reisbureaus en hotels. We kunnen zelfs de commentaarstem vertalen voor in de reisbus.

Vakkundige, ervaren vertalers

Bij Snelvertaler zijn onze vertalers elk gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. We vertrouwen al onze algemene toeristische teksten toe aan onze gespecialiseerde vertalers in marketingteksten. Onze ervaren vertalers hebben gewoonlijk een taalkundige opleiding genoten en hanteren een natuurlijke stijl die aangepast wordt aan het publiek. We werken uitsluitend met native speakers als vertalers, die de stijl en toon in overeenstemming brengen met de culturele waarden. Dat laat een aantrekkelijke en professionele indruk na bij het doelpubliek.

Snelle uitvoering

Marketingteksten moeten vaak tegen een strakke deadline vertaald worden. Bij Snelvertaler werken onze professionele vertalers geregeld 's avonds en tijdens het weekend, waardoor het onmogelijke vaak toch mogelijk wordt. Als de vertaling van uw document dringend is, laat ons dat dan gerust weten en dan zullen wij er alles aan doen om uw deadline te halen.

Gratis vrijblijvende offerte

Upload uw document aan de rechterzijde van deze pagina om een gratis offerte te krijgen. Als u meer dan één document heeft, is het misschien handiger om de documenten per mail te sturen. Een van onze vriendelijke projectmanagers zal hoe dan ook kort daarna contact met u opnemen, gewoonlijk binnen het uur op werkdagen.

2019-12-16T08:13:03.9794366Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.