Vertalers met Deens als moedertaal

Snelvertaler is hét vertaalbureau voor de beste vertaling van het Engels naar het Deens. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij met vestigingen in heel Europa. Zo zal uw vertaling naar het Deens met zorg worden behandeld door onze medewerkers van ons kantoor in Kopenhagen. Van daaruit runnen wij een team van gediplomeerde native vertalers. Dat betekent dat uw Engelse tekst wordt vertaald in het hedendaagse Deens, zonder ouderwets taalgebruik, vreemde zinnen of onmogelijke zinsconstructies.

De prijs

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze project managesr helpt u zo snel mogelijk verder met een gratis en vrijblijvende offerte. Bellen kan natuurlijk ook: of 03/547 01 70 . Onze projectmanagers staan u met plezier te woord.

Verschillende specialisaties

Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald domein. Zo hebben wij juridische vertalers in ons bestand, maar ook medische en technische vertalers. U kunt bij ons terecht voor werkelijk alle onderwerpen, zoals sport, politiek, economie, duurzaamheid, klimaat, transport, geschiedenis, het koningshuis, toerisme, watersport enz. Meer weten? Bel of 03/547 01 70 . Vaak kunnen wij u dezelfde werkdag nog uw vertalingen bezorgen.

2016-07-12T15:47:48.0938840Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.