Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen naar het Oekraïens

Hartelijk welkom op onze site. Hier vindt u informatie over vertaalbureau Snelvertaler en onze vertaaldiensten van en naar het Oekraïens. In onze vertaalbureaus in vele Europese steden staan deskundige teams van projectmanagers voor u klaar die uw vertalingen coördineren. Onze afdeling voor vertalingen naar het Oekraïens beschikt over een wereldwijd netwerk van zorgvuldig geselecteerde vertalers. Voor ieder project wordt de meest geschikte vertaler, tolk of redacteur uitgekozen.

Vertaalbureau Oekraïens, vertalingen van en naar het Oekraïens

Vraag nu een offerte aan voor uw Oekraïense vertaling.

Vertalingen van en naar het Oekraïens

Oekraïne en de Europese Unie gaan steeds grotere samenwerkingsverbanden aan. In de praktijk is er tussen de EU en Oekraïne langzaam een vrijhandelszone aan het ontstaan die in belangrijk is voor de bedrijven uit de EU en uit Oekraïne. Voor Vlaamse bedrijven die al sterke relaties hebben met bedrijven uit landen in Centraal- en Oost-Europa, biedt dit tal van kansen. Om u te helpen bij het succesvol zaken doen met bedrijven uit Oekraïne heeft Snelvertaler specialistische vertalers in dienst die uw documenten in en van het Oekraïens vertalen. Ook kunt u bij Snelvertaler een tolk regelen in zowel België als in Oekraïne die u professioneel bijstaat voor het vertalen van uw gesprekken en onderhandelingen met vertegenwoordigers van Oekraïense bedrijven.

Oekraïens is een wijdverspreide taal

Het Oekraïens wordt niet alleen in Oekraïne gesproken, maar ook in Wit-Rusland, Moldavië en Rusland is het Oekraïens een veel voorkomende taal. In Oekraïne zelf worden, naast het Oekraïens, ook talen gesproken zoals het Russisch, Roemeens, Hongaars en zelfs Grieks. Voor uw zakelijke vertalingen in Oekraïne zult u voornamelijk een Oekraïense vertaler en in sommige gevallen een Russische vertaler nodig zijn. Oekraïens kent net als het Russisch het cyrillische alfabet. In het Oekraïense cyrillische alfabet worden dan wel weer een aantal unieke letters en tekens gebruikt. De deskundige vertalers van Snelvertaler zijn over het algemeen in Oekraïne opgegroeid en hebben dus niet alleen een vakkundige kennis van de taal, maar ook van de cultuur. Op deze manier bent u verzekerd van een optimale vertaling.

Ontwikkeling centrale rol in de economie

Economische ontwikkeling is een belangrijke drijfveer voor Oekraïne. Om dit te realiseren is samenwerking met Europese landen noodzakelijk. Oekraïne biedt een grote pool van geschoolde arbeidskrachten. De auto industrie heeft al veelvuldig geïnvesteerd in productiefaciliteiten in Oekraïne. Oekraïne heeft een enorm potentieel op gebied van onder andere landbouw, internationale voedselvoorziening, energie en zorg. Om in die groei te kunnen blijven voorzien zijn er natuurlijk materialen, technologie, producten en kennisoverdracht nodig.

Onze specialisaties

Snelvertaler helpt u bij het vakkundig vertalen van documenten vanuit het Oekraïens in het Nederlands of andere talen zoals het Duits, Engels, Frans of Spaans. Ook kunt u uw eigen documenten vakkundig laten vertalen in het Oekraïens. De vertalers van Snelvertaler hebben zich gespecialiseerd in onder andere de onderstaande vakgebieden:

Kunt u niet het gezochte vakgebied terugvinden in deze lijst? Aarzel niet contact met ons op te nemen! Wij vinden ongetwijfeld de juiste vertaler voor u. Bij ons krijgt u professionele vertalingen en een betrouwbare en snelle service. Informeer nu bij een van onze projectmanagers of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een vertaling naar het Oekraïens. Vul snel het offerteformulier of stuur ons een e-mail met de nodige informatie.

2019-11-18T13:33:06.2392460Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.